Túrabeszámolók


Monoton Maraton, Félmaraton

Rush2006Túra éve: 20082008.06.18 15:23:36
Monoton Félmaraton

Úgy gondoltam, mielõtt nekivágok az ultrának lefutok egy félmaratont. Volt rá 2 órám hogy be tudjak nevezni a hosszúra. Nagyon jó erõben éreztem magam, a 630 m szintkülönbség ellenére is sikerült egy 1:42-t futni. Kb. 14 perces 3 km-es köröket mentem, amivel teljesen elégedett voltam.

Monoton Ultramaraton

No ez már kemény dió volt a javából. Este 8-kor sikeresen elindultam. Késõbb Ibolya csatlakozott hozzám. Egész este együtt haladtunk, így gyorsabban telt az idõ. Éjszaka abszolút nem volt holtpont, jól éreztem magamat végig. Ahogy sejtettem hajnalban, amikor kivilágosodott akkor kapott el egy nagyobbacska, de sikeresen átvészeltem, sõt reggel 7 órára úgy megjött az erõm hogy kb. 3-4 kört sikerült is futni. Ezután elfáradtam, fõleg fizikailag, és végig gyalogoltam, de azért tempósan. Délutánfele névrokonom, Dani csatlakozott hozzám, és innen egészen a végéig együtt haladtunk. Az utolsó 15 km már szenvedés volt, a talpam sajogott, és mint kiderült két kisebb hólyag is lett a legrosszabb helyen. Mindenki már ki volt purcanva az ultrásoknál, volt aki izomból elfutott már mellettem (olyak akiket még sosem láttam futni :) Felõröli az embert ez a 126 km. Én már lépni is alig bírtam nemhogy futni. Felhõk gyülekeztek, volt még 3 köröm. Belehúztam, és épphogy beértem az esõ elõtt a célba, sikeresen teljesítve a túrát, 22 óra 59 alatt, de még nem volt vége ugyanis jött a

Monoton Minimaraton

Ahogy beértem az ultrán a célba óriási vihar kapott el, de ez sem tántoríthatott el attól hogy még egy minimaratont menjek (3 km). Még át sem vettem az ultra díjazását, már futottam is a minit. 149 km-rel a lábamban még sikerült egy 14:25-ös kört futni :-) Rongyyá fázva, széjjel ázva értem be a célba, és megkaptam a 3 díjazást. Hazafele kicsit érdekes mozgásom volt.

Másnap azért még egy Falasok(k) 50-et mentem, így 200 km-rel zártam a hétvégét :)