Túrabeszámolók


Eötvös

Attila04Túra éve: 20082008.06.21 22:26:51
Elsõ felindulásból.

szokás szerint elõre elolvastam a beszámolókat a túráról, kicsit féltem is tõle, de mégis ezt választottuk. Hátha jobb lesz, szerintem nem lett.

Több kérdés merült fel bennem.

Mi kerül ebben a túrában ennyibe? Nulla ellátás. Tudjuk, nem azért indulunk el, hogy jól lakjunk vagy tele igyuk magunkat, de mégis. Olvasva más beszámolókat, több helyen dicsérik a szervezõket. Igenis, nagyon sokat számít az odafigyelés.
Az elsõ pontnál megoldhattad, vehettél vizet a forrásból. A második pontnál vehettél magadnak a kocsmában. Már ha van kedved bemenni. Reklamálták elõzõ években a kupont. Na ezt megszüntették:-)), már ez sem. A harmadikhoz lett volna a legnehezebb felvinni.
A kiírásnál nem is volt jelezve az igaz. Egy volt, a meglepetés? Az mi akart lenni?
Talán a kitûzõ hiánya? Nem nagy dolog, de talán mégis, kis figyelem kellene csak. Majd kiküldik póstán, talán.

Kérdés, mikor járták utoljára végig ezt az útvonalat? Vagy ha igen, akkor miért nem lehet olyan leírást készíteni, amit egy kezdõbb túrás is könnyen megért. Mi végigmentünk kisebb eltévedésekkel. Ki tudja, talán kezdõbbek nem biztos.

Egyébként szép útvonalon megy a túra, helyenként nagyon szép kilátás van a távolabbi hegyekre is. Csönd van és jó levegõ. Az utolsó, városi szakasz az már nem esett jól.

Jövõre? Nem tudom...