Túrabeszámolók


A Város Peremén

freestateTúra éve: 20092009.04.05 11:16:33
Üdv!

Elõször vettem részt a túrán, ráadásul mivel többiek lemondták, egyedül. Ehhez képest nagyon örültem, hogy végül eltévedés nélkül sikerült teljesítenem a túrát.

Sajnos az a busznyi induló, akikkel utaztam, nem jó helyen szállt le a 64-esrõl (gondolom mindenki a Téglagyár megállót várta). Azért azt meg lehetne szerintem oldani kis egyeztetéssel, hogy a sofõr is bemondaná, hogy túrázók leszállás. Így egy pár száz méterrel megnöveltük a túra hosszát:)

Én is furcsálltam a kilátó után hamar felbukkanó ellenörzõpontot, ezek elosztása kicsit aránytalan volt. Valóban jó ötlet lenne a Felsõszállás utcánál elhelyezni egyet, az eltekergések megelõzése érdekében. Én is majdnem mentem mások után balra, de aztán pár akkor érkezõ emberrel a "jobb" irány mellett döntöttünk, helyesen. Igaz, a térképet nézve már egyértelmû volt, de az itinerben sem ártana kiemelve említeni.

Összességében jól éreztem magam, jó volt a gyaloglás közben ismeretlen túratársakkal is szót váltani, és a végén a kocsmában legurítani 1-2 söritalt.