Túrabeszámolók


Túlélőverseny - Kishalál/Nagyhalál

CsabXTúra éve: 20092009.10.26 16:29:09
A túlélõverseny új a TTT-n úgyhogy némi plusz annak aki még nem ismerné! : )

A májusi (és néhány másik korábbi) versenyrõl is nagyszerû beszámoló található az outdoor.blog.hu-n: - Túléltük a nagyhalált

Szervezés közben készült képek a 25. jubileumi túlélõversenyrõl

www.flickr.com/csabx


4111 - TE25 - Ajnácskõ

És a mostani novemberi versenyrõl a fontos információ:

26. túlélõverseny nevezési idõpontja helyesen október 29.!

www.tuleloverseny.hu

26. túlélõverseny: 2009 nov. 13-14.

Szeretnél részt venni az Evolúció nagy versenyében? Szeretnéd kipróbálni túlélõgénjeid hatékonyságát? Szeretnéd tesztelni tested és lelked álló-, futó-, tájékozódó és tûrõképességét? Szeretnéd tudni, mit teszel, ha az éjszaka közepén a civilizáció védõszárnyai alól kikerülve hirtelen idegen és fenyegetõ környezetben, a sûrû és sötét, ámde neszekkel, susogásokkal és szagokkal teli erdõ kellõs közepén találod magad, ahol semmi másra nem számíthatsz, mint a magad és csapattársaid leleményességére, tudására, eszére, erejére és túlélõösztönére? (Nem beszélve a tõlünk kapott - nem túl informatív - térképrõl, no de arról tényleg jobb nem beszélni...) Amikor nemcsak túl kell élned az éjszakát, hanem kiismerve az idegen terepet, fel is kell keresned minél több, többé-kevésbé azonosítható tereppontot, és válaszolnod kell a velük kapcsolatos kérdéseinkre? Amikor emellett fa odvában, kõ alatt, szikla résében, rókalyukban és tüskebokorban fel kell kutatnod a jól elrejtett kis emblémás cédulákat (bonusokat), ezzel is bizonyítva saját magad és csapatod túlélési potenciálját?

Amikor az ismeretlen terepet fejedben ismertté, sõt jól ismertté transzformálva nemcsak ki kell keveredned a bozót közepébõl, hanem ügyesen taktikázva a megadott idõ alatt a terep minél nagyobb részét be kell járnod, és minél több bonust kell elhalásznod a vetélytárs csapatok orra elõl? Amikor eközben úgy kell gazdálkodnod testi és lelki erõforrásaiddal, hogy jusson is, és maradjon is a verseny hátralevõ részére, hogy majd a terep magadévá tétele után idejében befuthass a megjelölt célba?

Ha a fentiek megdobogtatják a szívedet, ha kedvet érzel kipróbálni saját és csapattársaid túlélõképességét, akkor mindenképpen ott a helyed a Terepjárók Egyesülete következõ nagy Túlélõversenyén!

Túlélésre fel: gyõzzön az erõsebb karom, szexibb test, élesebb ész, pontosabb iránytû, fittebb túrabakancs, kifinomultabb hetedik (sõt Huszonhatodik) érzék! Várunk benneteket úton és útfélen, piros háromszöggel jelzett és jelzetlen ösvényeken, árkon és bokron túl, sõt!

Nevezés és további információ: www.tuleloverseny.hu