Túrabeszámolók


BUÉK

pnemgTúra éve: 20102010.01.02 23:59:28
Fél 10 körül már (/még) szép számmal voltak nevezõk a rajtban, 900-as rajtszámmal is találkoztam menetközben... Ekkortájt értek be az elsõ futók is. A kiírástól eltérõen a rajtban már rögtön kaptunk egy kitûzõt.

Az idõ szebbnek indult, mint amilyen késõbb lett, ahogy várható volt az egészet egy kis sár is kísérte. A hó nem tudta eldönteni, hogy essen-e vagy sem, úgyhogy többször is rákezdte menet közben. Az ellenõrzõ pontok mindenhol jó szelesek voltak, köszönet illeti a pontõröket a kitartásért.

A Hármashatárhegyen felfelé baktatva még csak a TV torony csúcsa lógott a ködbe, 10 perc múlva meg már az egész felsõ szintjét felhõ takarta.

Az útvonal igazán semmi extra, a távhoz képest elég szintes, a Budai hegyek ismert részei, mindenhol jó sok turistával, sétálóval, futóval a szélrózsa minden irányában. Szalagozás nekem jó volt.

Az ellátmány korrekt, csak kicsit egyenlõtlen lett az eloszlása: rajtban croissant és dobozos almalé, majd a vége elõtt 900 méterrel szaloncukor, végül a célban virsli és tea. Az érkeztetés, díjazás (oklevél+jelvény) még jól haladt, de beálltam az aluljáró közepén a virslis sorba, amely elért a falig, majd visszafordult középre (legalább 30 ember), és miután 3-4 percig az egész semmit nem haladt, bár elég éhes voltam, inkább lemondtam a kajáról. Ezért kár volt.

útvonal: 2/5
szervezés: 3/5