Túrabeszámolók


Libaterelő

DomiTúra éve: 20102010.09.08 22:42:31

Nem szokásom nyilvánosan negatív véleményt írni, de az elõzõ bejegyzéshez képest kicsit másképp látom a dolgokat.


Én a 3 éves kisfiamat hoztam el élete elsõ teljesítménytúrájára, így csak a rövidtávra neveztünk be.


A Rajba kb. huszan voltak elöttünk mikor megérkeztünk, több mint félora volt mire sikerült megkapni a nevezési lapot mert akkor nyomtatgatták õket.


Elsõ ponton a pontõrökkel teljesen elégedettek voltunk, jó hangulatú pont volt.


Második pontnál, többféle csokiból tudtunk választani. Volt kitéve mûanyag pohár, de víz vagy szóda amivel meg bírtam volna tölteni a poharat, már nem volt, pedig 5 percre volt a falu.


A célba beérve elkérték a lapunkat az adatrögzítéshez, ami számítógépre fölkerült, de a díjazásra várni kellett legalább 20 percet. Próbáltuk a szolgáltatást igénybe venni a célban, ennivaló ki volt téve....ha kér belõle az ember készítse el magának....inni lehetett, ha hozott az emberfia magával poharat, vagy ha megvárod a díjazásodat, mert csak akkor kap a túrázó poharat, ha az oklevele a kezében van. (Mi az oklevél mellé nem kaptuk meg a poharat)


Nekem, mint túrázónak jobban esik a beígért szolgáltatást megkapni, mint fényképeket utólag nézegetni amit a rendezõség készített a túrázókról.


Ezeket leszámítva, a túra útvonalvezetésében hiba nem volt, könnyen követhetõ volt a szallagozás, egy kellemes délelõtti kirándulásnak ideális volt.


További jó rendezést kívánunk!