Túrabeszámolók


Mezőföldi Mikulás

PlecsTúra éve: 20102010.12.13 13:50:08

Mezõföldi Mikulás 30


Mi tagadás, tavaly nem zártam teljesen a szívembe ezt a rendezvényt, mert a célban tapasztalt káoszhoz foghatót én még teljesítménytúrán korábban -és hál'Istennek azóta se- láttam. De nem érdemes erre már sok szót fecsérelni, mert sok-sok véletlen következtében idén ismét itt kötöttem ki, s ezúttal nem hogy káosznak nyoma nem volt, de éppen ellenkezõleg: csupa-csupa pozitívumról tudok csak beszámolni!


A rendezés túlnyomó része már tavaly is kifogástalan volt, ebben semmi változás nem történt, minden a helyén van ezen a túrán! Az ellátás abszolút korrekt, a pontõrök kifejezetten segítõkészek és kedvesek, a mezõnnyel szemben "szánkózó" és közben szaloncukrot osztogató mikulás pedig már tavaly is a túra egyértelmû csúcspontja volt - s az volt idén is! 


Viszont ami tavaly kicsit elvette a kedvem a mezõföldi mikulásozástól, annak idén már nyoma sem volt! A célban is minden tökéletesen a helyén volt, távonként külön asztalnál történt az érkeztetés, abszolút gyorsan, rugalmasan, frappánsan, s a busszal kapcsolatos mizériának sincs már nyoma sem! A célbaérkezéskor nem kellett nyomozni a busz után, minden információ ki volt írva, s a díjátadáskor a hölgyek maguktól mondták is a tudnivalókat, ráadásul a busz pontosan ott volt, ahova mondták...:-)  Szóval ez így egész egyszerûen HIBÁTLAN bolt.


Köszönet a nagyvenyimieknek ezért a túráért, az idei szintet tartsák meg, s akkor biz' le merem írni: ez egy klassz kis túra!   


Ha akartok találkozni a mikulás mezõföldi verziójával vagy csak körbekukkolnátok kicsit a havas mezõkön, a túrán készült képeimet a honlapom téli szekciójában megtaláljátok! www.plecs.hu