Túrabeszámolók


Margita

DomiTúra éve: 20112011.02.13 15:46:21

Elõször is szeretném megköszönni a rendezöségnek a túrát, különösen hogy idén elsõ alkalommal volt 6 Km.


Ez azért fontos számomra mert a három éves kisfiamat is eltudom vinni anélkül, hogy a táv felénél a nyakamba kelljen venni.


 


A rajt felé tartva az egyik barátom hívott, hogy nagyon hosszú a sor, így elindul nevezés nélkül -csak körbe járja a 20-as távot. Mondtam neki, mi a gyerek miatt benevezünk a 6 Km-re, de várjon meg indulás elõtt. Mire oda értünk a rendezöség rájött, hogy a sorban állással megy el az indulók ideje, így gyorsan nyitottak egy másik kasszát, amivel már eltudtunk indulni a két különbözõ távon pár perc alatt. A rövid táv utvonal vezetése egyszerû és egyértelmû volt, bár az esemény naptár és a igazolófûzet között voltak eltérések. (A leírásban írják a dombocskát aminek a szintemelkedése 0 m , valamint a Rajt 7-9-ig a Cél 7-11-ig volt nyitva mindehhez a szintidõ 4 óra.) Ehhez még jött a meghirdetett édesség hiánya az ellenörzö ponton. Lehet hogy csak mi nem kaptunk mert már elfogyot mire oda értünk. A célban viszont a megszokott böséges kínálat volt.


Összességében egy kellemes délelötti séta volt, amit a szép idõ és a cél felé vezetõ úton látható vaddisznókon kívül a rendezöség kedvessége is felejthetetlenné tett.