Túrabeszámolók


Vértesi barangolások / Vértesi kerekezés

Rush2006Túra éve: 20062006.08.22 21:03:27
Vértesi Barangolások 50



Tomi munkatársammal indultunk le péntek délután, és Csákvári átszálással Gánton is voltunk. No itt kezdõdtek a problémák, ugyanis a 2 turistaházból mind a 2 le volt már foglalva.. Így jár az aki elõre nem jelentkezik be.. Nem csak mi voltunk így ezzel, hanem egy Gyõri duó is (apa, lánya), de legalább nekik kocsijuk volt. No mindegy, ráértem errõl még elmélkedni, hisz korán volt, célba vettük(em) a sörözõt, majd jöttek a gyõriek is. Szép lassan összeismerkedtünk velük, nagyon nagy arcok voltak, a kiccsaj is, és az apja is (Kinizsi teljesítõ). Majd nagyon kedvesek voltak, mert adtak estére plédet, és bár így is a kocsik mögött feküdtünk, de legalább annyira nem fáztam este mint amire számítottam.



No, a túráról: Másnap reggel 6:05-kor már neveztünk is, és 4-esbe neki is vágtunk a túrának. Az itiner tökéletes volt, a térképvázlat szó szerint mesteri!!! Grat a szervezõknek! Kb. 30-ig mentünk a gyõriekkel, majd elhúztunk, mert a 15:10-es buszt terveztük elérni. Jól ment minden, a végére nyomtuk neki keményen, kicsit elfáradtam, de ennyi kellett! A busz meg is lett, 14:30-kor már a célban voltunk.

Igazából petami leírt minden fontosat errõl a túráról, szuper idõ volt, gyönyörû táj, és megismertem a Vértest is, szerencsére pozitívan csalódtam benne:)