Túrabeszámolók


BUÉK

bintamasTúra éve: 20072007.01.06 20:18:09
A túra során célom a futáshoz szükséges alapkondíció növelése és a kíváló minõségû surranóm betörése volt. Utóbbi kevésbé, elõbbi még kevésbé sikerült, mégis jól éreztem magam!

Az idõm 3 óra 30 perc + 15 perc sorállás lett. Elõször a Hármashatár-hegyre kapaszkodtunk fel, ez még "lendületbõl" ment, ezután egy jól futható terepszakasz következett. Az Apáti-szikla után betérünk a városba, és alantas módon folyamatosan emelkedett! A Budakeszi út melletti parkoló megkerülésekor elõször bántam, hogy közepes minõségû (még nem életveszélyesen rossz, de imitt - amott rozsdás) drótkerítés kísér a lejtõn lefelé, késõbb viszont már nem, mert abba kapaszkodtam. Az emelkedõk rendesen kivették az erõmet, hosszú tömött sorokban húztak el a többiek, és csak egy részüket tudtam a Hárshegyrõl lefelé futásban visszaelõzni. A célban jólesett a virsli, kevésbé jól, hogy nem jutott jelvény, de a szervezõk vélhetõen nem készültek ezres indulólétszámra. hó és hideg helyett tavaszias idõjárás volt, olyannyira, hogy minden irányból jöttek szembe útközben.

Ez a fránya surranó képes volt több 100 együtt megtett km után feltörni! Azzal vigasztalom magam, hogy egész más helyen, mint legutóbb. Ha végül körbeér a lábamon, csak abbahagyja.