Túrabeszámolók


BUÉK

pilisTúra éve: 20142014.01.13 17:44:05

Belenéztünk a beszámolókba.


A túra jó.


Mint oly sokszor, idén is végigmentünk becsülettel a kiírt, jól ismert úton, de most elõször nem neveztünk.


Indokolatlanul elszabadult a nevezési díj, viszont alaposan csökkent az emberség, a barátságosság. Mintha minden a bevételrõl szólna. Annak idején õszintén, szívbõl köszöntöttek minket, utóbb ha mi nem mondjuk a szervezõknek, hogy B.ú.é.k.!, akkor el sem hangzott volna tõlük... (A jól vagy csak futólag ismert túratársak többsége persze mondta egymásnak. Miattuk jöttünk most is.) Tavaly kora reggel már tiszta torokból üvöltöztek velünk, mert rossz helyre tettük a táskánkat, tollak viszont nem voltak elõkészítve. Ha valaki nem látta át azonnal, mit milyen sorrendben kell elkérni, kitölteni, leadni, szintén barátságtalan, türelmetlen választ kapott.


Nagyon kíváncsiak lennénk,  hányan vennének részt a túrán, ha nem volna a Budapest kupa része!!! (Legalább is a régi, többszörös teljesítõk közül.)


Lehetett volna a túrán -20 fok is, mint néhány éve. Akkor is kint kellett volna elfogyasztani átizzadva, fagyoskodva a hamar hûlõ virslit? Régen,  Fenyõgyöngyénél nagyon odafigyeltek, ha kellett, újra is melegítették... Itt tavalyelõtt még bent adagolták, mert ez itt, Hûvösvölgyben megoldható... Akkor még járt hozzá kenyér is, tavaly már külön kérni kellett. Az utóbbi két évben ha valaki nem tudott róla, vagy nem volt elég figyelmes, simán lemaradt az indító csomagról is...


Idén örültünk az ismerõs arcoknak, csak távolról szemléltük a dolgokat.