Túrabeszámolók


Budai kék túra

fruelTúra éve: 20142014.08.25 20:44:54

Sziasztok!


Röviden összefoglalva, minden, ami nem a szervezésen/szervezõkön múlt ideális volt és minden, ami a szervezõkön, az igen szerényre sikerült.


Sajnos a sikerült szó sem biztos, hogy idepasszol, mert egy szemernyi érzésem sem volt, hogy így a második szerevezés során törekedtek, vagy esetleg a jövõben törekednének arra, hogy ez jobban menjen.


Ideális volt:


- idõjárás


- talaj


- útvonal követhetõsége (lehet, hogy egy kis terepismeret szükséges volt...)


- szintkülönbség/táv arány


 


Rossz volt:


- vicces start / vicces cél


- pecsételõ pontok hiánya (1 darab)


- lényegében 0 szolgáltatás (egy szelet csoki és szörp a legvégén)


- teljesen aránytalan beugró (1000 Ft)


- "olcsó" itiner (igaz a csak kék-hez sok hozzávaló már nem kell, de pl. szintmetszet ?)


 


Sajna a túrán végig az volt az érzésem, hogy ez egy megélhetési szervezés volt, mert a nevezési díj 20-30%-át "kaptuk vissza".


Ha ironikus akarok lenni, akkor azt is mondhatnám, hogy ha elegendõ induló volt, akkor az elején és végén kihelyezett start és cél "bútorok" árát is visszahoztuk a szervezõknek...


Tartok tõle, hogy ezek a sorok nem jutnak el azoknak a fülébe, akiknek ez egy hasznos kritika lehet, de ha mégis, akkor remélem, hogy a következõ "Budai sárga" már egy gazdagabb rendezvény lesz, bár a kiírás szerint hasonló színvonal volt tervezve.


Javaslom, hogy a kedves szervezõk vegyenék részt más túrákon, ahol így könnyen szerezhetnek ötleteket a sajátjaikat javítandó.


Ha valamiért mégis indulok még ezen a szervezésen, akkor az max. a 4 szín összegyûjtése miatt lesz, illetve azért, hogy hátha pozitíve csalódok..., ha nem, akkor írok egy hasonló összefoglalót.


 


Üdv.


Fr.