Túrabeszámolók


Meteor

Tamás002Túra éve: 20152015.09.13 07:40:46

Meteor 50 2015!


Ez volt az elsõ Meteor túrám de lehet hogy az utolsó is egyben!


1. 800 Ft nevezési díj, nem nagy pénz a mai világban, ezért nem is várunk el semmi különöset érte de az 1 db száraz süteményt meg a 2 dl dobozos üdítõt keveslem, ha még néhány ellenõrzõponton adtak volna vizet (ami szinte semmibe nem kerül) egy szót sem szólnék


2.  Egy teljesítménytúrán én a részvevõ vagyok a vendég, ezért a rajtban, ellenõrzõponton én köszönök elõre értelemszerûen, csak több helyen nagy szemekkel néztek rám és elfelejtettek visszaköszönni! 3 ep-n  szegény néninek 5 percbe tartott míg lepecsételte a papírt de mellé még jó agresszív is volt, kirángatta a kezembõl az itinert  :) 4 ep-n meg kifejezetten bunkó volt az öreg bácsi :)


3. Az itinerbõl egész jól el lehetett navigálni az útvonalom, de azért voltak nem egyértelmû dolgok, ahol szalag sem volt (valószínûleg kedves embertársaink leszedték), azért érdemes  lett volna az itinerben néhány mondatban is leírni az ilyen helyenekre a haladási írányt!


4. Rengeteg viselkedni nemtudó túrázó volt, végig kiabálták az utat az erdõben, ordítva beszélgettek, nem engedték el a gyorsabban haladót, egymás mellett haladtak túrabottal így elalva 3 méter széles szekérutat nem lehetett mellettük elmenni, túrabot hegyes végével párszor majdnem kiszúrták a szemem stb.


Összeségében a túra nagyon szép tájon halad érdemes egyszer végigjárni, a szervezéssel vannak próblémák annak ellenére hogy egy régóta megrendezett túráról beszélünk, a részvevõ túrázók tábora pedig nagyon híg, ami elrontja a túra hangulatát!