Kinizsi Százas - 9. számú tájékoztató

9. sz. Tájékoztató a 2015 évi Kinizsi Százas teljesítménytúráról

Nevezés a helyszínen.
A gimnázium elõtt a bal oldali oszlopba a 25-40 távon indulók, a jobboldali sorba a hosszútávra nevezõk álljanak. Az iskola elõtti szûk részen kérjük, egyesével álljanak, hogy a rajthelyre távozóknak szabad mozgásterük legyen.
A gimnáziumban körforgalom van, a bal oldali lépcsõn fel, a jobboldalin lefelé lehet haladni.
A nevezési lapot 1 példányban (a másodlapot, kitöltési tájékoztatót leválasztva - A/5, a 25/40 –en A/6 méretben) kérjük. A 25-40 résztvevõi a helyszínen is kaphatnak nevezési lapot. A választott távot bekarikázással jelezzék.
A két hétvégén történt tömeges sérülések, valamint néhány meggondolatlan regisztráció miatti visszalépés után minden várólistán szereplõnek tudtuk biztosítani az indulás lehetõségét.
A hosszútávra regisztráltak 6,30-7,45 között adhatják le nevezésüket. Ezután az igénybe nem vett helyeket kiadjuk azoknak, akik érvényes eü. igazolással, nevezési lappal rendelkeznek, de regisztrációs szám hiányában a negyvenes távon kívántak indulni.
Indítás.
A Százas és a 25-40 mezõnye külön oszlopból indul. Percenként 20-25 fõt indítunk.
8,30-ig saját idõ terhére (8,00) még indítunk hosszútávú résztvevõket.
Az ellenõrzõ pontokon történõ áthaladás igazolása egyénileg történik. Az állomásokon a bélyegzést, leolvasást rendezõink végzik, az ellenõrzõhely(ek)en csak leolvasó lesz, önkiszolgálással. Kérjük a hallássérült sporttársakat, hogy lapjukat leolvasásra adják át a pontõrnek.
Ismételten felhívjuk a figyelmet a környezettudatos magatartásra.
A lakott területeken, közutakon a KRESZ betartása kötelezõ. A Magyar Közút „közútkezelõi hozzájárulás”-ában elõírta, hogy erre a résztvevõket az indulás elõtt oktassuk ki, így kérjük azokat, akik a KRESZ vonatkozó elõírásait nem ismerik – vagy bizonytalanok benne – jelentkezzenek az irányítóinknál.
Egyéb.
A kesztölci nyomós kút nem üzemel.


Az ellenörzö lapok hátoldalára egy RFID kártya van ragasztva (akiknek van olyan beléptetökártyája, amelyet csak el kell húzni egy olvasó elött, ismerik a rendszert). A kártyaolvasók kb. tenyérni, szürke dobozokban vannak, amelyeknek a tetejéhez középtájon hozzáérintve, vagy azon lassan elhúzva lehet a kártyát leovasni. A sikeres olvasást három rövid csipogó hang jelzi.

 

A rendezvény alatt a  http:/k100.pxtr.de/  címröl elérhetö lapokon lehet figyelni, hogy halad a mezöny, vagy egyes résztvevök.

A  http://k100.pxtr.de/statv.htm és  http://k100.pxtr.de/stath.htm lapokon az egyes pontokat elért résztvevök számát lehet majd látni (az indulók számát a rajton áthaladtak száma jelzi), a http://k100.pxtr.de/bynum.htm lapon az összes résztvevö rajtszám szerint szerepel, hogy mikor ért az egyes pontokra.

Hogy telefonon egyszerüen lehessen néhány ismerös haladását követni, a http://k100.pxtr.de/ rész mögé közvetlenül hozzáírva fel lehet sorolni néhány rajtszámot vagy rajtszám-tartományt, pl. http://k100.pxtr.de/1,3,5-7,8 , akkor csak ezen rajtszámú résztvevök sorai jelennek majd meg. A lapok folyamatosan frissülnek, nem kell újratölteni öket, hogy látható legyen változás.

 Ez itt a reklám helye: a kártyaolvasókat a GPS-es jármükövetéssel foglalkozó iData Kft kölcsönzi a rendezöségnek.