Alföldi Kéktúra vándorlás - Elmarad!

(forrás: Eötvös Lóránd TE honlapja)
Az Alföldi Kéktúra vándorlás (2015. július 3-18.) - Elmarad!

Tisztelt Túratársak!

Megkaptam a jelentkezéseteket az Alföldi Kéktúra 16 napos vándorlásra. Ez alkalommal megköszönöm a regisztrációtokat és egyben a levél visszaigazolás is.

Nagyon sokat dolgoztam azon, hogy a túra megvalósuljon és mindenki megelégedésére sikeres legyen. Egy szombat esti telefon üzenet keresztülhúzta számításomat és optimizmusomat és az emberekbe vetett hitemmel együtt.

Sajnálattal tudatom a jelentkezők népes táborával, hogy a túrát előre nem látható technikai probléma miatt nem tudom megrendezni. Az előbb írt dolog annyi munkát adott, hogy két napja mást sem csináltam, mint a bajt szerettem volna megoldani meg nem történté tenni, de az idő rövidsége nem tette lehetővé. Minden lehetséges dolgot körbe jártam, mindenhol falba ütköztem és elutasításba volt részem. Így nem tudom a szervezet túra nívójának megfelelően levezetni és biztosítani, amit e szervezéssel szerettem volna mindenkinek nyújtani.

Biztosítom, megígérem mindenkinek, hogy nem adom fel a tervemet. Jövőre az igazi 20-ik évfordulóra, hosszabb távokkal és több nappal, de végig gyalogolunk ezen a túrán, amelyre szeretettel várok mindenkit.

A Cartographia kupa résztvevőit biztosítom arról, hogy a kiíróval közösen találunk megoldást a viszmajor helyzetre.

Sporttársi üdvözlettel:
Matolcsi György (AK túravezetője és szervezője)
2015. június 30.