Turistatérkép ajánló - Budai-hegység (2016. Szarvas térképek)

Tisztelt Teljesítménytúrázók!
A Budai-hegység 1:25.000-es új turistatérképét ajánljuk a figyelmetekbe. (2016-os kiadás. Szarvas térképészet.)

A Budai-hegység részletes turista-, biciklis térképének legfrissebb kiadása a korábbinál nagyobb területet fed le. Északon Piliscsaba és a Garancsi-tó, határolja a térképet, míg délen az Iharos és a Tétényi-fennsík is bekerült a kivágatba. A Nagykovácsiból Zsámbék felé vezető sárga jelzés egy melléktérképen kapott helyet. A kiadvány némileg megváltozott színei és a tartlmi elemek láthatók a kivágatokon: Budakeszi-környéke, Hármashatárhegy környéke. A fényképes Mini turistakalauz a hátoldalon kapott helyet. Az előző kiadásokon megszokott koordináta hálózat lehetővé teszi a papírtérképnek a GPS-készülékkel együtt való használatát. A turista területeket is megközelítő új villamos vonalakon (17, 19, 41, 56, 61) kívül igyekeztünk a kiránduló helyeket és a túrák kiindulópontjait érintő fontosabb buszvonalakat is ábrázolni. A Budai-hegység turistatérképe, illetve a többi új típusú (GPS kompatibilis) turistatérkép megvásárolható a www.map.hu webáruházban.
 
A Budai-hegység  részletes turistatérképe

A Budai-hegység részletes turistatérképe

    Az új típusú, részletes turistatérkép ábrázolja az Iharos-Annahegy közötti részt, a Kamaraerdőt és a Tétényi-fennsíkot is.. 
    A térkép hátoldalán lévő  turistakalauzban a legfrekventáltabb látnivalók fényképes ismertetőjét találhatjuk. A hagyományos turisztikai tematika mellett a térképen feltüntetésre kerültek a jelentősebb helytörténeti objektumok éppúgy, mint a szabadidős létesítmények, amelyeket a jelmagyarázat a magyar mellett németül és angolul is meghatároz.
    A földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a térkép alkalmazását az egyre inkább elterjedő műholdas helymeghatározó és navigációs rendszerekben (GPS).
Áttekintő térkép >>>
A Budai-hegység térkép által lefedett terület
A Budai-hegység térkép által lefedett terület
Budai-hegység minta (Budakeszi)
Budai-hegység minta (Budakeszi)
Budai-hegység minta (Hármashatár-hegy)
Budai-hegység minta (Hármashatár-hegy)
Budai-hegység mini turistakalauz  mintája
Budai-hegység mini turistakalauz mintája
Budai-hegység mini turistakalauz  mintája
Budai-hegység mini turistakalauz mintája