BTSSZ Szenior túravezető képzés

A BTSSZ Oktatási Bizottsága idén először hirdeti meg túravezető tanfolyamán a szenior túravezető részvételi kategóriát. Főleg azokat a nyugdíjas éveikhez közeledő vagy nyugdíjas túrázókat várjuk, akik aktívan járják a természetet és szívesen gyarapítják túrák szervezésével és vezetésével kapcsolatos tudásukat. A szenior kategória lehetőségét minden 50 év fölötti résztvevőnk választhatja. A tanfolyam többi résztvevője számára kötelező sátras gyakorlat a szenior résztvevők számára egy napos gyakorlatként teljesíthető, illetve a vizsga gyakorlati túrája fizikailag kevésbé megterhelő.
 
A tanfolyam 2017. január 9-én kezdődik és júniusban, vizsgával ér véget. Bővebb információ elérhető a tanfolyam http://www.turavezetotanfolyam.hu/ weboldalán.
 
Akit a tanfolyamon való részvételtől az erős fizikai terheléstől való félelem tartott eddig vissza, az bátran válassza ezt a kategóriát. Kérdés vagy érdeklődés esetén Kuzmann Eszter tanfolyamvezető szívesen segít, elérhetőségei: btsszoktatas@gmail.com, +36 20 258 2193.