Gerecse 50 - 50/30km-re a létszám betelt, már csak 20/10km-re lehet nevezni online! Hegyszíni nevezés nem lesz!

A 30 km-es nevezés is betelt.
(Rendezői honlap alapján. 2017.03.27)

VÁLTOZÁS! Betelt az 50 km-re a jelentkezés, kizárólag a 10, 20, és 30 km-re lehet online nevezni április 10-ig illetve az engedélyezett határszámokig! Helyszíni nevezésre nem lesz lehetőség!

(Rendezői információ. 2017.03.10)

 


Idén csak online nevezhetsz a Gerecse 50 túráira

Január 10-től indul az online nevezés Magyarország legnépszerűbb teljesítménytúrájára, a Gerecse 50 távjaira. Március 10-ig nevezz online kedvezményesen, nehogy lemaradj róla!

www.gerecse50.hu

A 36. Gerecse 50 távjai 2017-ben sem változnak, a klasszikus 50-es mellett 30, 20 és 10 km-es szakaszok közül választhatsz. Ami viszont változott, hogy idén január 10-től április 10-ig csak online nevezhetsz a Gerecse 50 túráira. Ez számos előnnyel jár. Többek között az ímélben kapott voucher lesz maga a rajtlap is, ennek a vonalkódjával lehet majd startolni, ami jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja az elrajtolást. Másik fontos információ, hogy aki március 10-ig kifizeti a nevezési díjat, az 20% kedvezményt kap. A jelentkezéssel nemcsak a kedvezmény miatt érdemes sietni, hanem az új létszámlimit miatt is, 2017-től ugyanis 8 ezer főben maximalizálják a négy táv összlétszámát, amire korábban nem volt példa. Azaz az egyes távokon nevezési limit van: 10 km-en 2000 fő, 20 km-en 2500 fő, 30 km-en 1000 fő, 50 km-en 2500 fő.

 

És még egy technikai információ azoknak, akik biztosan ott lesznek április 15-én a Gerecse 50 túráin: a távok indulóit két időintervallumban, egymástól elkülönítve fogják rajtoltatni a szervezők, hogy ezzel is megakadályozzák a feltorlódást: az 50-es és a 30 km-es távon 6-tól 8-ig, a 10 és 20 km-es távon 9-től 11-ig lehet rajtolni, a célkapuk pedig 11-kor nyitnak, az utolsó este 20.30-kor zár.

 

A Gerecse-teljesítménytúrákra az online nevezés a turistamagazin.hu és a gerecse50.hu felületéről érhető el. A nevezési díjat az OTP Bank biztonságos, zárt rendszerű internetes fizetési felületén, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni.

 

A legfontosabb változások

Csak online lehet nevezni, a nevezési időszak 2017. január 10-től április 10-ig tart.

• Aki március 10-ig jelentkezik, az 20% kedvezményt kap.

• A nevezéssel azért is érdemes sietni, mert 8 ezer főben maximalizálták az indulók számát.

• A nevezők egy vouchert kapnak, amely a rajtlap is egyben, ezért ezt ki kell nyomtatni és elhozni, már csak azért is, mert erre kell gyűjteni a pecséteket.

• A távnak megfelelő térképet mindenki külön kapja majd meg a helyszínen.

• A rajt- és a célkapuk nyitvatartási ideje szintén változik.

 

Gerecse 50 online nevezés: 2017. január 10. – április 10. 24.00

 

Így nevezhetsz online

1. Ha még nincs regisztrációd a turistamagazin.hu oldalon, akkor töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Ha már korábban regisztráltál, lépj be az oldalra, és folytasd a 3. ponttól.

2. Ha regisztrálsz, az adatlap kitöltése és elküldése után a megadott ímélcímre küldünk egy aktiváló levelet, a benne található linkre kattintva megerősítheted a regisztrációdat, illetve visszairányítunk a nevezési felületre.

3. Töltsd ki a nevezési űrlapot, és ha másokat is neveznél, akkor ezt a További nevező adatainak felvitele linkre kattintva elvégezheted.

4. Fogadd el az adatvédelmi nyilatkozatot és levélküldési irányelveket.

5. A FIZETÉS gombra kattintva bankkártyával kifizetheted a nevezési díjat.

6. Sikeres fizetés esetén kapsz tőlünk egy levelet, amelyben egy PDF-állományban megtalálhatod a rajlapot, rajtlapokat. Ha mások helyett is te neveztél, a rajtlapokat juttasd el minden résztvevőnek.

7. Nyomtasd ki A4-es lapra a rajtlapot, és hozd magaddal április 15-én!

Fontos!

• Ne hagyd otthont a vouchert/rajtlapot!

• A kapott voucher csak egyszer használható fel, az első bemutatást tudjuk elfogadni, így mindenkinek gondoskodnia kell arról, hogy a voucherét ne másolják le.

• Csoportos nevezés esetén a regisztrációt végző személy felelőssége, hogy a csoportos nevezésben résztvevő személyekhez eljusson a voucher.

• A rajtlap is csak egyszeri belépésre jogosít, az időmérés az első leolvasással indul.

• Nyomtasd ki a vouchert/rajtlapot, és vidd el magaddal a versenyre! A vouchert az adatlapodról bármikor letöltheted. Nyomtatásnál A4-es, sima, fehér, irodai papírt használj!