Kerületről Kerületre jelvényszerző teljesítménytúra-mozgalom 2019

KERÜLETRŐL KERÜLETRE JELVÉNYSZERZŐ TÚRAMOZGALOM

A túramozgalom teljesítésének feltételei:
A mozgalomban valamennyi olyan gyalogos teljesítménytúra elszámolható, amely Budapest valamelyik kerületét érinti, és 2019-ben kerül megrendezésre.


A teljesítés igazolása a túra nevének, távjának, dátumának beírásával és bélyegzéssel történik (a megfelelő négyzetbe). Elmaradt bélyegzés esetén oklevél / emléklap bemutatásával is lehet igazolni a túrát, de kérem, hogy lehetőség szerint használjátok az igazolólapot.
VÁLTOZÁS 2018-HOZ KÉPEST: amennyiben több kerületet is érint egy túra, csak egy kerülethez számolható el a teljesítés. Vitás esetekben a túra rendezője, illetve a mozgalom kiírója dönt. Nem rögzített útvonalú túrák esetén a túrázó által bejárt és igazolt útvonal a mérvadó.

Díjazás:
A díjazás három fokozatú, a BRONZ fokozathoz 5 kerületet, az EZÜST fokozathoz 10 kerületet, az ARANY fokozathoz 15 kerületet kell érinteni. A díjazás jelvény és oklevél, ára egységesen 1000 Ft. Egy túra csak egy fokozat / szint kapcsán számolható el. Többszörös teljesítés esetén is csak egy oklevelet kap a teljesítő. A 23-ból a legtöbb kerületet érintő túratárs(ak) kupa díjazást igényelhetnek, melynek önköltségi ára külön fizetendő. A túrasorozatra előzetesen nem szükséges nevezni, de az igazolólapot 2020. január 12-ig kell a kiíróhoz eljuttatni e-mailen vagy személyesen, jelezve, hogy melyik fokozat(ok)ra tart igény a jelentkező.

További részletek a teljes kiírásban:
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/sites/default/files/turamozgalmak2019/Keruletek_jelvenyszerzo_2019.pdf

A túramozgalom kiírója: Dr. Kiss András, telefon: 06/30/416-6465, e-mail cím: pestujhely79@gmail.com