Várjuk a TTMR, ÉVTT, ÉVKTT és a Hazai Legjobb Teljesítménytúra szavazatokat!

Tisztelt Teljesítménytúrázók!
 

A 2019-es túraév befejeztével a Teljesítménytúrázók Társasága ismét várja pályázataitokat az Év Teljesítménytúrázója elismerő címre, az Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója elismerő címre,a Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere minősítésre, és szavazataitokat a Hazai Legjobb Teljesítménytúra elismerő címre.

- - A TTMR bronz-ezüst-arany jelvény önköltségi árát (500 Ft) a 2019-es túraév TTMR minősítések pályázatainál téríteni kell! Minden résztvevő fizet, aki szeretne jelvényt, de az oklevél és maga a minősítés, és az érdemes-kiváló jelvény továbbra is ingyenes. A pályázat leadásakor jelölni kell az adatlapon, hogy szeretnél-e jelvényt vásárolni, így mi csak annyit készíttetünk, amennyit igényeltek. A nem jelölt igényt automatikusan nemlegesnek tekintjük!
A jelvény árát személyesen tudod befizetni a TTT klubnapokon, vagy ahol BPkupa füzetet árusítunk (pl. BUÉK), vagy a Budapest Kupa díjkiosztón, vagy legkésőbb a TTMR díjátadón, vagy átutalással is rendezheted.
(Átutaláshoz: Teljesítménytúrázók Társasága, Bankszámlaszám: 65700127-10117633.)

- Az egyes korkategóriák a pályázók létszámától függetlenül, férfi és női kategóriákban mindig kiírásra kerülnek.

Az általatok teljesített összes teljesítménytúra listáját várjuk, az adataitokkal együtt.

(Megjegyzés az túrák/terepfutások elszámolhatóságának értelmezéséhez a TTMR/ÉVTT kiírás alapján: Hazai rendezvények közül csak azok számolhatók el, amelyek a TTT naptárban (a tturak.hu-n) már szerepeltek. Külföldi rendezvények közül azok is, amelyek nem szerepeltek, ugyanis nem várható el a külföldi rendezőktől, hogy a TTT felé is leadják a rendezvényeik kiírásait, de feltétel, hogy a túra kiírása előzetes bejelentéssel kerüljön bele a teljesítménytúra naptárba.
Hazai terepfutó versenyek elszámolhatók, amennyiben a TTT naptárban meghirdetésre kerültek. Nem számolhatók el utólag olyan hazai terepfutó vagy gyalogos rendezvények sem, amelyek a TTT naptárban nem szerepeltek (pl. nem szereplő Ötpróbák vagy mezei futás jellegű rendezvények). Aszfaltos futások-futóversenyek egyáltalán nem számolhatók el. Nem számolhatók el a Túlélőtúrák, hacsak nincs kötött, mindenki számára kötelező útvonaluk - vagyis pontosan meghatározható táv és szint adatuk. Nem számolhatók el a külföldi vándorlás jellegű túrák, amelyek alapvetően nem rendezvények - pl. Camino. Nem számolhatók el azok a külföldi túrák, amelyeknek nincs nyilvánosan - az interneten- elérhető kiírásuk vagy nem rendezvények.)
Változás 2017-től, hogy a helyezettek pályázatait a TTT (közgyűlési határozatnak megfelelően) honlapján nyilvánosságra hozza!

A 2015-ös túraévtől indult az Év Kerékpáros teljesítménytúrázója elismerő cím, amelybe csak kerékpáros teljesítménytúrák számolhatók el. Részletek a részletes ÉVKTT kiírásban. Az adatlap a többivel azonos.

Az ÉVTT, ÉVKTT és a TTMR minõsítésekhez használható pályázati adatlap (2019.) és a Túrastatisztika 2019 külön excel fájlokban találhatók!
(letöltés: jobb gomb, Cél mentése másként / Hivatkozás mentése más néven.)

(Régi office verziókhoz XLSX helyett XLS verziók: adatlap és statisztika.)

Elektronikus kitöltés esetén a túrák a statisztika táblázatban egyszerűen bejelölhetők, a beépített szűrővel le kell válogatni a bejelölt túrákat és a teljes sorokat kell átmásolni az adatlapra. Kitöltés előtt mentsd le az adatlapot a c:-re, és onnan nyisd meg szerkesztésre!
A pályázatokat (az adatlap fájlt) kérjük email-ben visszaküldeni a ttt.levelek@gmail.com címünkre, esetleg postán a
Teljesítménytúrázók Társasága, 1590. Budapest, Pf. 110. postafiókra.
A pályázatokat január folyamán várjuk, a beküldés határideje: 2020. január 31.
Minden email-ben küldött pályázatot 1-2 napon belül visszaigazolunk, ha ez nem történik meg, és az eredménylista felkerülése után sem látod a neved, kérjük, hogy jelezd!

Fontos! Kérlek, hogy az adatlap beküldésénél NE használj freemail.hu levelezőt, mert az visszadobja a válaszokat GMAIL.COM-ról értelmetlen hibakódokkal, és így NEM fogy választ kapni! Lehetőleg az adataidnál (a kapcsolattartásra) SE használj freemail.hu-t, válassz más levelezőt!

A pályázati kiírások elérhetők honlapunkon:

Év Teljesítménytúrázója,

Év Kerékpáros Teljesítménytúrázója,

Teljesítménytúrázók Minősítési Rendszere,

Hazai Legjobb Teljesítménytúra

A TTMR pályázatok kiértékelése és a minősítések odaítélése is mindig a túraévet követően történik meg. Az elnyert díjak kiosztására, ünnepélyes keretek között, minden évben a TTT rendes közgyűlésén kerül sor.


Időpontja: később...