Ki a legjobb? - Tájékozódási-, ügyességi-, csapatépítő teljesítménytúra és verseny 2. futam





Túrabeszámolók (2 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHunyadi Hagyományőrző társaság
Jekler Z. Gábor
Telefon: 06-20-807-68-36
e-mail: info@ww2-ostfront.eu
 

Ki a legjobb? - Tájékozódási-, ügyességi-, csapatépítő teljesítménytúra és verseny 2. futam
2
2008.02.24 Gy Nappal

Az első ellenőrző pont adatait a rajtban kapják meg a versenyzők, majd minden további utasítást az aktuális ellenőrző pontokon.

Rajt:Cél: Visegrád, Fekete Holló étterem (rév állomásnál levő buszmegálló mellett)
Indítás: 8:30-9:30 óra Nevezési díj: 1500 Táv (térképen): 25-30 km Szint (térképen): 900-1000 m Szintidõ: 7 óra

Oklevél Emléklap Kitûzõ Ital Meleg étel

Figyelem! A túra normál teljesítménytúra kategóriában is teljesíthető, Vasárnapi tt. barangolások néven. Itt is előzetes jelentkezés szükséges.
Aki ebben a kategóriában kíván indulni, kérjük jelezze a jelentkezési e- mailben. Aki a normál tt. kategóriában indul az rendes itinert kap, díjazása oklevél, kitűző. Minden egyéb szolgáltatás szintén jár a tt.-án indulóknak is.

Ki a legjobb? - Tájékozódási-, ügyességi-, csapatépítő teljesítménytúra és verseny.

Rendező: Hunyadi Hagyományőrző társaság
Jekler Z. Gábor 06-20-807-68-36
E-mail:info@ww2-ostfront.eu

Egész éves túrasorozat, mely minden hónap utolsó harmadában kerül megrendezésre.

A túra hangsúlyozottan csapatverseny, melyet elsősorban rendszeresen túrázóknak, teljesítménytúrázóknak, airsoft játékosoknak, valamint katonai és történelmi hagyományőrző csapatoknak szánunk! Minden olyan vállalkozó szellemű csapat jelentkezését is várjuk, akik ki akarják próbálni fizikai erőnlétüket, állóképességüket, tájékozódási tudásukat! Kizárólag 6 fős csapatokban lehet indulni! Nevezni viszont már lehet akár egyénileg is! A rajtban a szervezők csapatokba rendezik a résztvevőket!

Második futam: 2008-02-24. Pilis- Visegrádi-hg. Rajt-Cél: Visegrád, Fekete Holló étterem (rév állomásnál levő buszmegálló mellett)
Rajt: 8.30 - 9.30 Táv: 25-30 km Szintidő 7 óra Szint: 900-1000 m
Az első ellenőrző pont adatait a rajtban kapják meg a versenyzők, majd minden további utasítást az aktuális ellenőrző pontokon.

Nevezési díj: 1500 ft./ fő Szolgáltatás: Fejenként egy tál meleg étel, tea, ivóvíz.
Díjazás: Emléklap

A teljes évi sorozat győztes csapata serleget (csapat szinten), jelvényt és oklevelet (csapattagok egyenként) kap emlékbe díjazásként.
Jelentkezés kizárólag előnevezéssel 2008-02-22-én éjfélig e-mailben az info@ww2-ostfront.eu e-mail címre (Ki a legjobb? Megjelöléssel!).
Résztvevők száma max. 120 főben limitált. (20 csapat) Jelentkezési mailben kérjük feltüntetni a csapat nevét, a csapat tagjainak nevét, és a csapat vezetőjének telefonszámát is.

Kötelező felszerelés: térkép, iránytű/tájoló, vonalzó, körző, egészségügyi csomag csapat szinten! Elemlámpa (fej, vagy fegyverlámpa még nappali túrán is!) fejenként. Kötelező menetfelszerelés min. 5 kg fejenként. Aki akarja, hozhatja airsoft fegyverét, a hatályos szállítási/hordozási szabályok betartásával!

A versenyen mindenki saját felelősségére indul! A szervezők semmilyen, nem általuk okozott kárért, sérülésért nem vállalnak felelősséget! A versenyen 15-17 éves kor között csak írásos szülői beleegyezéssel lehet indulni! 15 éves kor alatt csak szülői kísérettel lehet a versenyen indulni!

 

Letöltések száma: 4297. Módosítva: 2008.02.17