Nati emléktúra a Pilisben 90km/70km (MTB kerékpáros) (Új!)





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõVelo.hu és Józsefhegyi SE
Szabó Tamás
e-mail: natiemlektura@velo.hu
 
honlap: http://www.velo.hu/natiemlektura

Nati emléktúra a Pilisben 90km
1
2009.08.21 MTB Nappal

Csobánka - Hosszú-hegyi út - Pilisszentkereszt - Két-bükkfa-nyereg - Hoffmann vadászház - Szőke-forrás-völgye - Király-kúti-nyereg - Pilisszentlászló - Pap-rét - Visegrádi Panoráma út - Pap-rét - Szentendre - Pomáz - Majdán-nyereg - Csobánka

Rajt:Cél: Csobánka, Láry-Fáry étterem (Fő út 63.)
Indítás: 8:00-9:00 óra Nevezési díj: 2000 Táv (térképen): 89 km Szint (térképen): 2300 m Szintidõ: 10 óra MTSZ pontszám: 67

Ital Meleg étel Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Nati emléktúra a Pilisben 70km
1
2009.08.21 MTB Nappal

Csobánka - Hosszú-hegyi út - Pilisszentkereszt - Két-bükkfa-nyereg - Hoffmann vadászház - Szőke-forrás-völgye - Király-kúti-nyereg - Pilisszentlászló - Pap-rét - Szentendre - Pomáz - Majdán-nyereg - Csobánka

Rajt:Cél: Csobánka, Láry-Fáry étterem (Fő út 63.)
Indítás: 8:00-10:00 óra Nevezési díj: 2000 Táv (térképen): 67 km Szint (térképen): 1600 m Szintidõ: 8 óra MTSZ pontszám: 50

Ital Meleg étel Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Mindkét távhoz: Nati emléktúra a Pilisben

Tavaly novemberben megrázta a montis társadalmat Kovács 'Nati' Natali halála. Akik ismerték, tudják, hogy milyen vállalkozó szellem, kitartás és közben soha sem lankadó jókedv jellemezte mindig. Emlékének egy személyiségéhez méltó kerékpáros teljesítménytúrával kívánunk adózni, amely érinti kedvenc helyeit a Pilisben.
A túra után az étteremben ebéd (estebéd), beszélgetés, vetítéssel egybekötött emlékezés Natira.

Rajt/Cél: Csobánka, Láry-Fáry étterem (Fő út 63.)
Nevezési díj: 2000 Ft (csak előnevezéssel 2009. augusztus 17-ig, részletek lentebb)
Információ: nati.emlektura@gmail.com

Pontos táv és szint adatok a későbbiekben!
Figyelem! A nagy szintkülönbség miatt a túra megfelelő fizikai felkészültséget igényel.
A túra minden ellenőrzőpontján lesz vízvételi lehetőség. A környezetvédelem jegyében azonban poharat nem áll módunkban adni, helyette a rajtban külön a rendezvényre készített kerékpáros kulacsot kap minden résztvevő.
Egyes pontokon csokoládé formájában energiához juthattok, míg a célnál egy kiadós ebéd vár mindenkit.

Kérjük, hogy az étteremhez a limitált hely miatt kerékpárral érkezzetek! Gépkocsival az étterem parkolójába nem lesz mód behajtani. Parkolás céljára ajánljuk a Kossuth L. u. végét vagy a faluközpontot. Természetesen legjobb bemelegítésképpen kitekerni Csobánkára!

A túrán résztvevők száma limitált, csak az első 300 nevező jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezéshez elsőként a mellékelt jelentkezési lap kitöltésére van szükség. Az adatok kitöltése után mindenki kap egy automatikus üzenetet, amely szerint megkaptuk a nevezést.
A nevezési díj átutalására legkésőbb 2009. augusztus 17-ig (hétfő) van lehetőség (ezen a napon még utalhattok)! Ha közben a 300 fő limit betelne, akkor ezt közleményben tudatjuk. Minden nevezett kap értesítést! A jelentkezés elfogadásáról az átutalás megérkezésétől számított 5 napon belül e-mailt küldünk, amellyel igazoljuk a nevezés elfogadását. Amennyiben utaltatok, és 5 napon belül nem kaptatok erről értesítést, akkor feltétlenül írjatok a nati.emlektura@gmail.com e-mail címre.
Aki nevezett, de nem utalta át a nevezési díjat, az nem indulhat!
A nevezési díjról kiállított számlát a rajtban vehetitek át. Az átutalás a következő számlaszámra teljesíthető: Józsefhegyi SE, 12001008-00131656-00100009 Raiffeisen Bank Zrt. Kérjük, hogy a megjegyzésben szerepeljen a jelentkező neve. Több jelentkező együttes nevezési díjának átutalásakor, az összes nevet kérjük megadni. A téves utalásokért nem vállalunk felelősséget, ez vonatkozik a jelentkezési lapon vétett hibákra is.
A helyszínen nincs mód a nevezésre!

A rajt helyszínén a rajtszámok átvételekor mindenki számára kötelező a rendezvény részvételi feltételeinek elfogadása, amelyet az emléktúra honlapján talál. Jelentkezési lap letöltése ugyanott.

túra nem verseny, mindenkitől elvárjuk, hogy mások, saját maguk és környezetük veszélyeztetése nélkül haladjanak az útvonalon.

A túra a Pilisi Parkerdő Zrt. területén halad, amelynek látogatási szabályai mindenki számára kötelezőek. A túra útvonalára előzetesen engedélyt kaptunk, ezért az útvonalról való letérés tilos! Az útvonalleírásban külön jelöljük azokat a pontokat, ahol a túra feladása lehetséges, és közforgalmú utakon megközelíthető a cél.

A résztvevőkre szintén kötelezőek a Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatási szabályai. A szigorúan védett természetvédelmi területeken tilos a várakozás. Szintén tilos a szemetelés! Minden ellenőrzőponton szemetes zsákokat helyeztünk el, amelyeket a túra végeztével elszállítunk.

A gyalogos turisták által nagy számban látogatott területeken (Dobogókő, Szőke-forrás-völgye, Visegrád környéke) különösen legyünk óvatosak, bárhol elénk toppanhat egy tévelygő kiránduló.

Bukósisak viselése kötelező! A túrán mindenki saját felelősségre vesz részt. A rendezőségtől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető. Útbiztosítás nincs, a közforgalmú utakon a KRESZ szabályai irányadóak és kötelezőek a résztvevők számára.

 

Letöltések száma: 2056. Módosítva: 2009.08.05