Hamahama Körös kenutúra





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHamahama Természetjáró Egyesület
Levélcím: 1145 Budapest, Szugló út 77. II./17
e-mail: info@hamahama.hu
honlap: http://www.hamahama.hu
 
RendezõFitos József
Levélcím: 5400 Mezőtúr, Makk József út 16.
Telefon: (20) 432-61-16
e-mail: fitosjozsef@hamahama.hu
honlap: http://www.hamahama.hu
 
honlap: http://www.hamahama.hu

Hamahama Körös kenutúra
1
2010.06.19 Nappal  Vizi

vízitúra!
Sebes-Körös és a Kettős-Körös összefolyása - Félhalmi-Holt-Körös - Lórés - Sirató csatorna - Torzsás - Gyomai közúti híd - Gyomai szabadstrand - Gyomai vasúti híd - Endrődi közúti híd

Rajt: Sebes-Körös és a Kettős-Körös összefolyása
Cél: Endrődi közúti híd
Indítás: 11:00 óra Nevezési díj: 3000 Táv (térképen): 16 km Szint (térképen): 0 m Szintidõ: 5 óra

Csomagszállítás a célba Csomagmegõrzés Szállás a rajtnál Szállás a célnál Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetõség a rajtnál Mosdási lehetõség a célnál

Nevezés csak elõzetesen június 12-ig vagy 45 fõig. A részvételi díjból TTT, MSTSZ, MTSZ tagoknak és Magyar Turista kártyával 10% kedvezmény. A nevezési díj tartalmazza a csomagszállítást, sátorhelyet a túra elõtt és után, kenubérlést és szállítást. Kenut, evezõlapátot, mentõmellényt, hordót a szervezõk biztosítanak. Úszás tudás feltétele a túrának!
Térkép: Állami Topográfiai térkép Gyomaendrõd, A Körös-vidék turistatérképe. Sátrazás a Körös-parton a gyomaendrõdi szabadstrandon. A túra rossz idõ esetén 1 héttel késõbb kerül megrendezésre.
Találkozó: a túra elõtti napon érkezõkkel a Gyomai szabadstrandon 18.-án 20:00-kor. Ismerkedési est Szombat – Vasárnap: kenutúra a Körösön, közös fõzés, közös esti programok, igény esetén tájház, és Kner nyomdamúzeum meglátogatása. A túra napján érkezõkkel Endrõdön a 46-os fõút mellett található (Mokasszin) tanyán az Endrõdi szabadstrand bejáratával szemben 10:00-kor.

 

Letöltések száma: 1520. Módosítva: 2010.03.09