Szabadság Napi túratalálkozó Gödöllőn





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõMargita 344,2 Turisztikai és Sport Egyesület
Kristóf Zsolt, elnök
Levélcím: 2100 Gödöllő Kazinczy krt. 14. III./8.
Telefon: (20) 341-7063
e-mail: kristof.zsolt@freemail.hu
honlap: http://www.margita344-2.hu
 
RendezõSztarenszky Róbertné
Levélcím: 2100 Gödöllô, Gödöllő Mátyás K. u.115.
Telefon: (70) 375-7534
e-mail: sztaenszkynemagdi@citromail.hu
 
honlap: http://www.margita344-2.hu

Szabadság Napi túratalálkozó Gödöllőn
1
2011.06.25 Gy Nappal

A teljesítés módja: Az egyénileg vagy csoportosan indulók önállóan tervezik meg az útvonalat, amelyen a helyszínre érkeznek.

Rajt:
Cél: Gödöllő, Alsó-park (a Kastély buszparkolójával szemben), a szarvas szobor közelében (az Ady Endre sétány mellett)
Indítás: 10:00-15:00 óra Nevezési díj: 0 Táv (térképen): 0 km Szint (térképen): 0 m Szintidõ:  óra

A Szabadság Napi országos ünnepség keretében hagyományosan Gödöllőn megrendezett események sorába másodszor kerül be a sport és a túrázás. Mostantól a gyalogos és kerékpáros túrázókat is szeretettel várjuk erre a napra Gödöllőre, ahol érdemes lesz részt venni a kulturális rendezvényeken is. Erre az alkalomra elsősorban a Gödöllői Kistérségből számítunk jelentkezőkre, de természetesen messzebbről - tömegközlekedési eszközzel kombinálva - is lehet jönni.
A túra neve: Szabadság Napi túratalálkozó Gödöllőn.
Az érkezés időpontja: 2011. június 25-én (a hónap utolsó szombatján), 10-15 óra között. A Szabadság Napi túratalálkozó helyszíne: Gödöllő, Alsó-park (a Kastély buszparkolójával szemben), a szarvas szobor közelében (az Ady Endre sétány mellett).
A teljesítés módja: Az egyénileg vagy csoportosan indulók önállóan tervezik meg az útvonalat, amelyen a helyszínre érkeznek. Gyermekek csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a túrán! A Szabadság Napi túratalálkozóra a jelentkezéseket a csoportosan indulóktól is külön-külön kérjük.
Regisztrációt legkésőbb június 20-ig fogadunk el. A jelentkezések alapján készült nevezési lapokat email-en, ha erre a címzettnek nincs lehetősége, postán küldjük vissza június 23-ig. A visszaküldött nevezési lapon szerepelni fog a jelentkező által választott táv és útvonal. A nevezési lapot a kiindulási településen le kell bélyegeztetni, üzletben, vagy állomáson (a lényeg, hogy a település neve szerepeljen a bélyegzőn). Gödöllőre érkezéskor majd ezen a lapon igazoljuk a sikeres teljesítést. Nevezési díj nincs. Közös túrabatyus kínálást tervezünk, amihez kérjük, hogy mindenki hozzon magával egy kis kínálni valót!
Térkép: Gödöllői-dombság (Szarvas Térképészet 2010)

 

Letöltések száma: 1542. Módosítva: 2010.11.23