Naszály trail 48/24/gyermekfutam 5,2 (Új! Terepfutó verseny. Előnevezés!)





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõÖkofutás
e-mail: okofutas@gmail.com
honlap: http://okofutas.hu
 
RendezõHegedűs Zsuzsa
Levélcím: 2162 Õrbottyán, Esze Tamás u. 37.
Telefon: (20) 531-1777
 
honlap: http://okofutas.hu

Naszály trail - L táv - 48km
1
2013.11.23 Nappal Futó

Két kör: Katalinpuszta - Bik-kút - Naszály-csúcs - Nagy-bánya-kő - Gombási pihenő - Látó-hegy - Naszály-csúcs - Kőfejtő - Török-rét - Gyadai-rét - Gyadai-tanösvény - Katalinpuszta

Rajt:Cél: Katalinpuszta, Kirándulóközpont
Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 5500 Táv (térképen): 48,4 km Szint (térképen): 2240 m Szintidõ: 9 óra MTSZ pontszám: 117,5 MSTSZ pontszám: B70/13,5

Ital Meleg étel Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Naszály trail - M táv - 24km
1
2013.11.23 Nappal Futó

Katalinpuszta - Bik-kút - Naszály-csúcs - Nagy-bánya-kő - Gombási pihenő - Látó-hegy - Naszály-csúcs - Kőfejtő - Török-rét - Gyadai-rét - Gyadai-tanösvény - Katalinpuszta

Rajt:Cél: Katalinpuszta, Kirándulóközpont
Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 4000 Táv (térképen): 24,2 km Szint (térképen): 1120 m Szintidõ: 4,5 óra MTSZ pontszám: 58,5 MSTSZ pontszám: C35/7

Ital Meleg étel Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Naszály trail - S táv gyermekfutam - 5,2km
1
2013.11.23 Nappal Futó

Katalinpuszta - Gyadai tanösvény - Katalinpuszta

Rajt:Cél: Katalinpuszta, Kirándulóközpont
Indítás: 9:00 óra Nevezési díj: 1300 Táv (térképen): 5,2 km Szint (térképen): 140 m Szintidõ: 

Ital Meleg étel Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Csak 14 éves korig!
GYEREKFUTAM : A Gyadai tanösvény jelzett útvonalán halad. Az erdészeti jelzéseket megerősítő jelekkel (pöttyökkel, nyilakkal) egészítjük ki, amit a földre fújunk! Pontőrök segítik a verseny biztonságos lebonyolítását.
GYEREKFUTAM esetén NINCSen külön díjazás, minden célba érkező gyermek díjazásban részesül, hiszen sikerült teljesíteni a távot!

Minden távhoz:
További információk és nevezés a rendezői honlapon: okofutas.hu

A terepfutóverseny útvonala az IPOLY ERDŐ Zrt birtokában található Cserhát egységben zajlik, kijelölt turista útvonalon. Nagy forgalmú főút nem keresztezi. A kijelölt útvonalról letérni tilos! Az útvonalat szükség szerint a szervezők jelölik.
Útvonal : Katalinpuszta - Bik-kút - Naszály-csúcs - Nagy-bánya-kő - Gombási pihenő - Látó -hegy - Naszály-csúcs - Kőfejtő - Török-rét - Gyadai-rét - Gyadai-tanösvény - Katalinpuszta.
Az 50 km-es távon indulóknak két kört kell megtenniük. Katalinpusztáról 12 óra után nem indulhat tovább hosszú távú versenyző!

Nevezés kizárólag előzetesen! Nevezési időszak: október 7.- november 15. A nevezés feltétele, hogy november 15-ig a nevezési díj beérkezzen. Helyszíni nevezés nem lehetséges!
A nevezést november 15. után lemondani, átadni nem lehet! November 15-ig 1000 Ft kezelési költség levonásával a befizetett összeget visszafizetjük. A nevezési díjról Áfás számlát állítunk ki.
A részvételi díj tartalmazza M/L TÁV esetén:
- a versenyen való részvételt
- frissítő pontok ellátását
- meleg ételt a célban
- időmérést
- befutó csomagot
Részvételi díj gyerekfutam esetén tartalmazza:
- befutó ajándék mindenkinek - meleg étel a célban
- tea
- versenyen való részvétel

Kötelező felszerelés:
- telefon
- pohár
- dzseki

Rajtcsomag felvétele: 6:30-7:45 között a rajtban lehetséges. Az átvételhez szükséges igazolvány bemutatása.

Díjazás: Az első 3 női és férfi versenyző egyéni díjazásban részesül. Minden teljesítő egy nyaksálat kap. A szintidőn túli teljesítők nem részesülnek díjazásban.

Időmérés: Sportident dugókás rendszerrel történik. A dugóka letéti díja egy darab 5000 Ft-os, a rajtban kérjük letétbe helyezni. Nem áll módunkban pénzt váltani, vagy más címletű pénzt elfogadni. A letéti díjat a verseny végén a dugóka leadásával visszaadjuk. A megőrzés és leadás a résztvevő feladata!
Saját dugóka használata megengedett, ezt kérjük jelezni a nevezéskor!

Futók kísérése és segítése: Tilos a verseny alatt bármilyen külső segítséget igénybe venni. Személyes frissítésre kizárólag a frissítő pontokon lehetséges!
Tilos a versenyen bármilyen állattal indulni!
Rajtszám: A verseny ideje alatt a versenyző köteles a rajtszámát jól látható helyen viselni.
Tisztálkodás: A kirándulóközpontban átöltözési, zuhanyozási lehetőséget biztosítunk.
Környezetvédelem: Célunk többek között a kommunális hulladék csökkentése, ezért a pontokon nem adunk műanyag poharat, kérjük hozzál saját poharat! A verseny idején szelektíven gyűjtük a szemetet, köszönjük, hogy segítesz ebben!
Egészségügyi ellátás: A verseny ideje alatt szakképzett elsősegélynyújtó áll készenlétben. A versenyzőknek azonban tudomásul kell venni, hogy a terep nehézsége miatt az elsősegélynyújtó kijutása a helyszínre hosszú ideig eltarthat. Minden résztvevőnek kötelessége ügyelni saját és társai testi épségére, szükség esetén segítenie bajba jutott társának.
Felelősség: A nevezéssel a versenyzők tudomásul veszik, hogy a verseny nehéz terepen zajlik, megfelelő fizikai, mentális felkészülést igényel. A felkészületlenségből,könnyelműségből eredő baleset miatt a szervezők nem vállalják a felelősséget!
Diszkvalifikáció: Kizárható a versenyből az a résztvevő aki: nem viseli a rajtszámot, azt letakarja vagy módosítja, ellenőrzőpontot kihagy, nem a megadott útvonalon halad, bármilyen szállítóeszközt igénybe vesz, versenyen kívüli személy kíséretét igénybe veszi, személyes segítséget vesz igénybe az ellenőrzőpont 50 méteres körzetén kívül, hivatásos segítőt vesz igénybe, szintidő után ér be az ellenőrzőpontra vagy a célba, doppingol, nem nyújt segítséget veszélyhelyzetben, szemetel, a természeti vagy épített környezetben kárt tesz, sértegeti vagy inzultálja a rendezőket, résztvevőket vagy az önkéntes segítőket, a versenykiírás bármely pontját megszegi.
Óvás: Óvást a célba érés után 1 órán belül, írásban lehet benyújtani a rendezőknél. Az óvás díja 5000 Ft.
Szerzői jogok: A versenyen a résztvevőkről fénykép és video felvétel készülhet, ennek jogát a szervezők birtokolják, szabadon használhatják.

 

Letöltések száma: 2778. Módosítva: 2013.10.16