Ezerjó Félmaraton/10km/5km (Terepfutó verseny. Előnevezés!)





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõMór Városi Önkormányzat és Mór Város Sportjáért Közalapítvány
Geszler Csilla
Levélcím: 8060 Mór, Szent István tér 6.
Telefon: (22) 560-823
e-mail: geszler.csilla@gmail.com
 
honlap: http://ezerjofelmaraton.wordpress.com/bemutatkozas/

Ezerjó Félmaraton
3
2016.04.24 Nappal Futó

Mór - Csókakői út - Ezerjó ú. - Csókakő - Vár u. - Petőfi S. u. - Móri út - .. - Mór

Rajt:Cél: Polgármesteri Hivatal. Mór, Szent István tér 6.
Indítás: 10:00 óra Nevezési díj: 3000 Ft Táv (térképen): 21 km Szint (térképen): 250 m Szintidõ:  MTSZ pontszám: 36,5 MSTSZ pontszám: D23/5,5 TTT pontszám: 24,8

Emléklap Évente változó díjazás Ital Gyümölcs Édesség Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

A várig tartó félmaratoni táv
A félmaratoni táv nem csak a hosszát tekintve a legnagyobb kihívást jelentő szakasz. Ezt az útvonalat hosszú emelkedők, esetenként meredek szakaszok jellemzik, ezért nem valószínű, hogy valaki ezen a távon fogja futni a legjobb idejét, kivéve, akinek ez lesz az első. Ezen távot választó futóknak a szőlőhegyek tetejéről gyönyörű kilátásban lesz részük. Az útvonal felénél a futók elérik a csókakői várat, ahol frissítőpont is lesz. Az út második fele nagyrészt ereszkedő, az utolsó 5 km itt is megegyezik az 5 km-es szakaszával. Aki szeretné, az utolsó kilométereken akár meg is kóstolhatja az Ezerjót fröccs formájában.

Ezerjó 10 km
3
2016.04.24 Nappal Futó

Mór - .. - Mór

Rajt:Cél: Polgármesteri Hivatal. Mór, Szent István tér 6.
Indítás: 10:00 óra Nevezési díj: 2000 Ft Táv (térképen): 10 km Szint (térképen): 220 m Szintidõ:  MTSZ pontszám: 19,4 MSTSZ pontszám: E12/4 TTT pontszám: 13,3

Emléklap Évente változó díjazás Ital Gyümölcs Édesség Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

A 10 km-es borospince táv
A 10 km-es távon a futók a pincéken kívül a szőlőskertek környékét is megismerhetik. Mindannyian tudjuk, hogy a szőlők általában a domboldalokon vannak és ennek köszönhetően ezen a szakaszon már emelkedőkkel is találkozhatunk, miközben a szőlőskertek mellett futunk el, amelyek között megtalálhatjuk az ezerjó szőlőt is. Az emelkedő után ismét ereszkedő útvonalon folytathatjuk a futást, ugyanazon a részen, ahol az 5 km-es táv is lesz.

Ezerjó 5 km
3
2016.04.24 Nappal Futó

Mór - .. - Mór

Rajt:Cél: Polgármesteri Hivatal. Mór, Szent István tér 6.
Indítás: 10:00 óra Nevezési díj: 1500 Ft Táv (térképen): 5 km Szint (térképen): 50 m Szintidõ:  TTT pontszám: 5,8

Emléklap Évente változó díjazás Ital Gyümölcs Csomagmegõrzés Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Az 5km-es borospince táv.
Az 5 km-es szakaszt röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy ez a laza szakasz, az egész táv Móron belül lesz, elhanyagolhatónak mondható emelkedésekkel. Ez a táv tökéletes azok részére, akik minimális felkészüléssel szeretnének résztvenni a futáson. Ennek ellenére az 5 km-es szakaszon is várunk olyan jelentkezőket is, akik erre a távra edzenek komolyan és akár 20 perc alatti időket érnek el. Bármi is legyen a cél, a legfontosabb az, hogy neki álljunk és csináljuk végig.

Minden távhoz: Terepfutó verseny!
Díjazás: A résztvevők a verseny logójával ellátott pólót kapnak és emléklapot (lehet, hogy online lesznek kiküldve), valamint a korcsoportonként, nemenként oklevél+érem az első három helyezettnek.
Eredményhirdetés: Félmaraton - 12:30, 10 km - 11:30, 5 km - 11:00.
Útvonalak, térképek a honlapon.

Néhány közérdekű információ: Előzetes rajtcsomag átvételre a futás elõtt néhány nappal lesz lehetőség. Hogy mikor és hol lehet majd átvenni előzetesen a rajtcsomagot, később jelezni fogjuk. A helyszíni nevezésre 07:00-09:00-ig lesz lehetőség a futás napján. Az előnevzett futók, akik a futás napján veszik át a rajtcsomagjaikat, azokat szintén a Radnóti Miklós általános iskolában tudják átvenni a számukra elkülönített helyen.

Az öltözők/csomagmegőrzés/tisztálkodási hely a Radnóti Miklós Általános Iskolában lesznek, 5 percnyi sétára a Polgármesteri Hivataltól. A helyszínen és az egyes útszakaszokon is lesznek szervezők/segítők, akikhez nyugodtan lehet fordulni kérdés esetén.
Az eredményhirdetések útvonalanként, korcsoportokra és nemekre bontva lesznek.
A rajt a móri Polgármesteri Hivatal elől indul és ott is ér majd véget. A rajtszámokat a futás napján lehet majd átvenni. Csomag-és értékmegőrzésre lesz lehetőség, öltözőket is biztosítunk a közeli általános iskolában.


Móron 2016. április 24-én, harmandszor kerül megrendezésre a Szent György heti vigasságok keretein belül az Ezerjó Félmaraton, amelyre az érdeklődőket sok szeretettel várjuk. A ezerjofelmaraton.wordpress.com weblapon tesszük folyamatosan közzé a futással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Előnevezés, nevezési feltételek, útvonalak, térkép, stb. szintén a honlapon.

 

Letöltések száma: 1141. Módosítva: 2016.10.13