Faluprogram – jótékonysági túra 20/10 (Új!)





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõSarokkő Egyesület
Dr. Lengvári Tibor
Levélcím: 1212 Budapest, József A. u. 50.
Telefon: (30) 276-0242
e-mail: lengvari.tibor@freemail.hu
honlap: http://sarokko.hu
 

Faluprogram – jótékonysági túra 20
1
2016.04.03 Gy Nappal

Csillebérc, KFKI, autóparkoló - sárga kereszt, sárga sáv - Sorrento - sárga sáv - Felsőszállás - sárga kereszt, piros kereszt - Mária-völgy - piros kereszt, jelzetlen - Odvas-hegy - piros sáv - Piktortégla-üregek - piros sáv, sárga körséta, piros négyzet - Frank-hegy - piros körséta - ZOLI ABC - piros körséta, piros kereszt - Ördög-orom - zöld háromszög - Széchenyi-hegy - zöld sáv - Normafa - zöld kereszt, sárga sáv, sárga kereszt - Csillebérc, KFKI, autóparkoló

Rajt:Cél: Csillebérc, KFKI, autóbusz végállomás, autóparkoló (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.)
Indítás: 8:00-11:00 óra Nevezési díj:  Táv (térképen): 20 km Szint (térképen): 795 m Szintidõ: nincs MTSZ pontszám: 45,9 MSTSZ pontszám: D27/6,5 TTT pontszám: 31,9

Oklevél Kitûzõ Ital Édesség Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Faluprogram – jótékonysági túra 10
1
2016.04.03 Gy  Téli

Csillebérc, KFKI, autóparkoló - sárga kereszt, sárga sáv - Sorrento - sárga sáv - Felsőszállás - sárga kereszt, piros kereszt - Mária-völgy - piros kereszt, jelzetlen - Odvas-hegy - piros sáv - Piktortégla-üregek - piros sáv, piros kereszt - Csillebérc, KFKI, autóparkoló

Rajt:Cél: Csillebérc, KFKI, autóparkoló
Indítás: 8:00-12:00 óra Nevezési díj:  Táv (térképen): 10 km Szint (térképen): 367 m Szintidõ: nincs MTSZ pontszám: 25,3 MSTSZ pontszám: E13/4 TTT pontszám: 15,5

Oklevél Kitûzõ Ital Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Mindkét távhoz:
A teljesítménytúra egy jótékonysági rendezvény a Faluprogram céljának megvalósítására, az ERJ Egyesület munkájának megsegítésére szolgál. Nevezési díj nincs, a kihelyezett perselybe dobott pénzadományt az ERJ Egyesületnek ajánljuk fel.
A túra mindkét távja - egy rövid városi szakasz kivételével - jelzett turistaútvonalon halad, a rajtnál mindenkinek szöveges itinert és nyomtatott térképet adunk.
Kérjük, íróeszközt mindenki hozzon magával!
A rajt megközelítése: A Széll Kálmán (Moszkva) tértől a 21-es autóbusszal a végállomásig, a Csillebérc, KFKI megállóig kell utazni (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.). Itt az autóparkolóban lesz mindkét távnak a Rajt/Cél állomása.
Előnevezés nincs. Legkésőbb 15:00 órára mindenkinek be kell érnie a célba. Mindenkit szeretettel várunk!
Térkép: a Budai-hegység turistatérképe.






Válaszlevél Juhász Zolitól (ERJ Egyesület) megkeresésünkre és felajánlásunkra:

Sziasztok! Üdvözlet mindenkinek!

Juhász Zoli vagyok. Az Interneten, vagy a Facebookon Juhász Zoli - Shepherd néven vagyok ismert.

Mi kisgazdaságokat építünk vidéken a rászoruló családoknak. Jelenleg Borsod és Heves megyében tevékenykedik az egyesületünk. Egy-egy ilyen kisgazdaság egy udvarból, ólakból, kiskertből, valamint jelentős mennyiségű takarmányból, és állatállományból áll. A rendszer ezen túlmenően képzi is a gazdákat, hogy milyen módon lehet fenntartható, környezettudatos módon háztájit tartani, és a termelt termékeket miként kell, és lehet piacra vezetni. Mindezeken felül, jelentős karitatív munkát is kifejtünk, hiszen csak az idén húsz tonna szenet, több tonna ruhát, és egyéb adományt juttatunk ki a jelzett régiókba.

Mindezek mellett munkahelyeket építünk olyan területeken, településeken, ahol az elmúlt húsz évben csak a szegénység volt a lakosság osztályrésze. Igyekszünk a szűkös lehetőségekhez mérten a lehető leghatékonyabb rendszerben dolgozni, és törekszünk a maximális átláthatóságra.

Egyesületi munkánkról a faluprogram.com/video-referenciak/ oldalon található videófilmek segítségével nyerhetsz betekintést.

Amennyiben szeretnéd segíteni a munkánkat, akkor e teljesítménytúra keretében megteheted azzal az adománnyal, amit nevezési díj ellenértékeként a Rajtban kihelyezett perselybe dobsz. Az így összegyűjtött pénz a fent említett célok megvalósítására fordítódik, rád van bízva, mennyi támogatást nyújtasz.

Emellett bízunk abban, hogy nem csak adománnyal (onlineshepherd.wix.com/shepherd#!adomany/c250c), hanem alkalmasint személyesen is megjelenve (természetesen van mód erre is) részesévé váltok ennek a nagyon nehéz, ugyanakkor nagyon sok örömöt adó missziónak. Köszönjük a lehetőséget, és az adományokat!

Szép időt, jó túrázást kívánva tisztelettel:
Juhász Zoli – Shepherd

 

Letöltések száma: 2943. Módosítva: 2016.04.01