BRM 300 - Rendek Maraton (Előnevezés!, országúti)

Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõAudax Club Parisien
honlap: http://www.audax-club-parisien.com
 
RendezõSzékely-Molnár Ákos
Telefon: +36 20 2118808
e-mail: szmakos@yahoo.com
honlap: http://www.brmturak.hu
 

BRM 300 - Rendek Maraton
3
2016.04.23 K Nappal

Ajka - Halimba - Nyirád - Sümeg - Türje - Pakod - Pókaszepetk - Zalaszentiván - Bagod - Zalaszentgyörgy - Zalalövő - Nagyrákos - Őriszentpéter - Ivánc - Csákánydoroszló - Magyarnádalja - Nagykölked - Ják - Szombathely - Söpte - Csepreg - Zsira - Lövő - Röjtökmuzsaj - Fertőszentmiklós - Fertőd - Fertőszentmiklós - Csapod - Cirák - Kenyeri - Vönöck - Mersevát - Nemesszalók - Nagyalásony - Noszlop - Ajka-Bakonygyepes - Ajka

Rajt:Cél: Ajka
Indítás: 5:00-6:00 óra Nevezési díj: 3500 Ft Táv (térképen): 322 km Szint (térképen): 1427 m Szintidõ: 20 óra MTSZ pontszám: 175,2 TTT pontszám: 101,9

Oklevél

BRM 200-300-400-600 túrákhoz: Nevezési díj 1500 Ft, medál igénylés esetén 3500 Ft. Egyénileg és csoportosan is lehet teljesíteni a túrát. Az alapdíj egy oklevelet tartalmaz. A 3500 Ft-os nevezési díj pedig az oklevél kívül az Audax Club Parisien hivatalos medálját is tartalmazza.
Minden BRM túrához: Kedvezőtlen időjárás veszélye esetén a túra - a honlapon meghirdetett - új időpontban kerül megrendezésre. Amennyiben az új időpont nem felel meg a nevezőnek, akkor a nevezési díjat visszafizetjük. A júliusi BRM Tour of Hungary túrákat minden időjárási körülmények között megtartjuk! A rajt és a cél pontos helyszíne a rendezői honlapon lesz megtalálható.
Nevezés csak előzetesen, határidő a túra előtt 2 nappal!
A túra önellátó jellegű. Ebből kifolyólag csak a túra által megkövetelt állapotú kerékpárral és állóképesség birtokában javasoljuk a túrán való részvételt. Fejvédő használata ajánlott! Éjszaka első és hátsó lámpa, valamint láthatósági mellény használata kötelező! A túra nem lezárt útvonalon halad, ezért a KRESZ szabályainak betartása kötelező! A túra egyénileg és csoportosan is teljesíthető. A túrához részletes útvonalleírást és GPS fájlt biztosítunk.
Térkép: Magyarország autóstérképe

Kedves Biciklis Barátaink!
Ezúton szeretnénk Benneteket meghívni a magyarországi BRM sorozatra. A BRM (Brevets de Randonneurs Mondiaux) egy országúti kerékpáros teljesítménytúra-sorozat, melynek elsődleges célja az, hogy a Paris-Brest-Paris (PBP) teljesítménytúrához biztosítson kvalifikációs eseményeket. A PBP népszerűségének fokozódásával a BRM-ek önálló életre keltek és ma már a kerékpáros turizmus egyik úttörő teljesítménytúra-sorozatává váltak. Ennek megfelelően a négyévente megrendezésre kerülő Paris-Brest-Paris közötti években is rendeznek ilyen eseményeket, méghozzá nagyobb számban és sok esetben hosszabb útvonalakon. A PBP a világ legrégebbi versenye, mely először 1891-ben került megrendezésre. Egykor profi kerékpárverseny volt, ma azonban kizárólag teljesítménytúrázóként lehet rajta részt venni. Bizonyára ennek is köszönheti, hogy az idők folyamán a világ legnépszerűbb hosszútávú teljesítménytúrájává vált. Ennek megfelelően Európán kívül is számos országban rendeznek BRM-eket, köztük Szingapúrban, Brazíliában, vagy akár Üzbegisztánban.
A PBP népszerűségét hűen tükrözik a túra statisztikai adatai. 2011-es megrendezésekor 55 országból több, mint ötezren vettek rajta részt, akik összesen mintegy 5 millió kilométert tettek meg a négy nap alatt. A magyarországi BRM sorozat hat távból (200, 300, 400, 600, 1000, 1200 km), és kilenc teljesítménytúrából áll. Ezeken természetesen a Paris-Brest-Paris teljesítménytúrától függetlenül is részt lehet venni. Aki a 200, 300, 400, 600-as távok mindegyikén végigmegy, az a kiírás értelmében a super randonneur címben részesül.
Székely-Molnár Ákos

További információ: www.grandrandonneurs.hu, www.brmturak.hu

 

Letöltések száma: 1000. Módosítva: 2016.03.16