Pozsonyi csata emléktúra 25 (Előjelentkezés 06.29-ig! Változás! Csak hosszú táv!)

Túrabeszámolók (2 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Pozsonyi csata emléktúra Hosszú táv 25
5
2016.07.02 Gy Nappal

Budakalász-Lenfonó HÉV állomás Nagy-Kevély - Kevély-nyereg - Majdán-nyereg - Oszoly-nyereg - Oszoly-csúcs - Cserkészpark - Pomázi műút - Csikóvári elágazás - Holdvilág-árok - Meteor létra - Janda Vilmos kulcsosház - Z▲ - Z jelzés elágazás - Pomáz, Honalapítási-emlékmű

Rajt: Budakalász, Lenfonó HÉV megálló
Cél: Pomáz, Honalapítási emlékmű
Indítás: 7:00-8:00 óra Nevezési díj: 500 Ft Táv (térképen): 21,6 km Szint (térképen): 956 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 51,5 MSTSZ pontszám: C31/7 TTT pontszám: 35,9

Oklevél Kitûzõ

Célzárás 15 órakor.

Változás! A rövidebb táv technikai okok miatt nem kerül megrendezésre! A hosszú táv cél helyszíne és útvonala is változott!

A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezés június 29-ig a következő űrlapon.
Írószer szükséges. Térkép: Pilis.
A túra a Pilis Kupa, Hit Pajzsa Kupa és Magyarország Turistája Túramozgalom része.
A túra nevezési díja magába foglalja az oklevél, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.
A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának természetvédelmi engedélye (2016.)

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 2304. Módosítva: 2016.06.30