Galyaság 30 (Előnevezés 10.19-ig!)

Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Galyaság 30
2
2016.11.01 Gy Nappal

Jósvafő - Baradla - Béke-barlang - Pitics-hegy - Éger turistaház - Égerszög - Teresztenye - Tornakápolna - Borház-tető - Varbóc - Öreg-tölgy - Vályús-kút - Jósvafő

Rajt:Cél: Jósvafő, autóbusz megálló
Indítás: 8:00-9:00 óra Nevezési díj: 1000 Ft Táv (térképen): 28,1 km Szint (térképen): 1041 m Szintidõ: 8 óra MTSZ pontszám: 63 MSTSZ pontszám: C38/8 TTT pontszám: 43,7

Oklevél Jelvény

Írószer és lámpa szükséges!
A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezés október 19-ig.
Előnevezni a következő űrlapon lehet.
A túra a Hit Pajzsa Kupa és a Magyarország Turistája túramozgalom része.
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, jelvény, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 2066. Módosítva: 2016.09.04