Kőről-kőre a Mátrában (Előnevezés 11.16-ig!)

Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Kőről-kőre a Mátrában 20
1
2017.11.26 Gy Nappal  Téli

Mátrakeresztes - Csóka-kő - Óvár - Ágasvári th. - Ágasvár - Szamár-kő - Mátraszentistván - hutahely - Csörgő-lyuk - Bárány-kő - Mátrakeresztes - Lyukas-kő - Vidróczki-barlang - Mátrakeresztes

Rajt:Cél: Mátrakeresztes, autóbusz forduló
Gyalogos adatok Indítás: 7:00-9:00 óra Nevezési díj: 1000 Ft Táv (térképen): 20,7 km Szint (térképen): 1158 m Szintidõ: 6 óra MTSZ pontszám: 57,2 MSTSZ pontszám: C32/7 TTT pontszám: 38,1

Oklevél Jelvény Édesség

A túra a Mátra Kupa, Kőről-kőre Kupa, Hit Pajzsa Turistája és a Magyarország Turistája túramozgalom része.
A túrán csak előnevezéssel lehet részt venni! Előnevezés online november 16-ig google űrlapon. . Aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át.
A túra nevezési díja magába foglalja az oklevél, jelvény, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Írószer, bélyegzőpárna szükséges!
A 14 év alatti túrázók, valamint a fogyatékkal élők rendezvényeinken 50% kedvezménnyel indulhatnak.
Térkép: Mátra.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 6887. Módosítva: 2017.11.14