BRM 200 - Tour of Sopianae (Előnevezés!, országúti, Időpont változott: 05.13->05.20)





Túrabeszámolók (1 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõRandonneurs Hungary
Kuzler Béla
Levélcím: 8800 Nagykanizsa Liszt Ferenc utca 4/c
Telefon: +36 30 3932717
e-mail: randonneurshungary@gmail.com
honlap: http://www.brmhungary.hu
Facebook: https://www.facebook.com/groups/1426589690930912/
 
RendezõAudax Club Parisien
honlap: http://www.audax-club-parisien.com
 

BRM 200 - Tour of Sopianae
1
2017.05.20 K Nappal

Pécs - Újpetre - Palkonya - Villánykövesd - Villány - Nagyharsány - Beremend - Magyarbóly - Kislippó - Lippó - Majs - Sátorhely - Mohács - Bár - Dunaszekcső - Furkótelep - Bátaszék - Kismórágy - Mőcsény - Palatinca - Mőcsény - Börzsöny - Bonyhád - Majos - Nagymányok - Máza - Szászvár - Vékény - Kárász - Magyaregregy - Gesztenyés - Komló - Sikonda - Magyarszék - Magyarhertelend - Orfű - Pécs

Rajt:Cél: Pécs
Indítás: 7:00-8:00 óra Nevezési díj: 4500 Ft Táv (térképen): 215 km Szint (térképen): 1220 m Szintidõ: célzárás MTSZ pontszám: 119,7 TTT pontszám: 72,1

Oklevél Plakett

Célzárás: 20:30 órakor.
A túra időpontja változott! 05.13->05.20.
BRM túrákhoz: A NEVEZÉS REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, a www.brmhungary.hu oldalon! Részletes feltételek ugyanott!
Nevezési díj 2500 Ft, medál igénylés esetén 4500 Ft, előzetes nevezésnél+átutalással!
Helyszíni fizetéssel +500 Ft. Egyénileg és csoportosan is lehet teljesíteni a túrát. Az alapdíj egy oklevelet, túrakártyát és a túra részletes dokumentációját (útvonal leírás) tartalmazza, valamint magába foglal egy baleset- és felelősségbiztosítást a túra időtartamára. A magasabb nevezési díj pedig az oklevél kívül az Audax Club Parisien hivatalos medálját is tartalmazza. (A sikeres teljesítésért járó oklevelet, emlékérmet, hitelesített túrakártyát postai úton küldjük meg.)
Esőnap nincs. Extrém időjárás veszélye esetén a túra - a honlapon meghirdetett - új időpontban kerül megrendezésre. Amennyiben az új időpont nem felel meg a nevezőnek, akkor a nevezési díjat visszafizetjük. A rajt és a cél pontos helyszíne a rendezői honlapon lesz megtalálható. A túra önellátó jellegű! Szervizautó és szolgáltatás útközben nincs, az igazolólapon megadott helyeken bélyegezni kell. Fejvédő használata kötelező! Éjszaka első és hátsó lámpa, valamint láthatósági mellény használata kötelező! A túra nem lezárt útvonalakon halad, a KRESZ szabályainak betartása kötelező!

Térkép: Magyarország autóstérképe. A túrákhoz részletes útvonalleírást biztosítunk.

Kedves Biciklis Barátaink!
Ezúton szeretnénk Benneteket meghívni a magyarországi BRM sorozatra. A BRM (Brevets de Randonneurs Mondiaux) egy országúti kerékpáros teljesítménytúra-sorozat, melynek elsődleges célja az, hogy a Paris-Brest-Paris (PBP) teljesítménytúrához biztosítson kvalifikációs eseményeket. A PBP népszerűségének fokozódásával a BRM-ek önálló életre keltek és ma már a kerékpáros turizmus egyik úttörő teljesítménytúra-sorozatává váltak. Ennek megfelelően a négyévente megrendezésre kerülő Paris-Brest-Paris közötti években is rendeznek ilyen eseményeket, méghozzá nagyobb számban és sok esetben hosszabb útvonalakon. A PBP a világ legrégebbi versenye, mely először 1891-ben került megrendezésre. Egykor profi kerékpárverseny volt, ma azonban kizárólag teljesítménytúrázóként lehet rajta részt venni. Bizonyára ennek is köszönheti, hogy az idők folyamán a világ legnépszerűbb hosszútávú teljesítménytúrájává vált. Ennek megfelelően Európán kívül is számos országban rendeznek BRM-eket, köztük Szingapúrban, Brazíliában, vagy akár Üzbegisztánban.
A PBP népszerűségét hűen tükrözik a túra statisztikai adatai. 2011-es megrendezésekor 55 országból több, mint ötezren vettek rajta részt, akik összesen mintegy 5 millió kilométert tettek meg a négy nap alatt.
A magyarországi BRM sorozat négy távból (200, 300, 400, 600 km), és kilenc teljesítménytúrából áll. Ezeken természetesen a Paris-Brest-Paris teljesítménytúrától függetlenül is részt lehet venni. Aki a 200, 300, 400, 600-as távok mindegyikén végigmegy, az a kiírás értelmében a super randonneur címben részesül.

További információ: brmhungary.hu

 

Letöltések száma: 555. Módosítva: 2017.03.09