Faluprogram – jótékonysági túra 20/10 (Eső miatt megismételt! Délutáni-esti túra.)





Túrabeszámolók (0 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõSarokkő Egyesület
Dr. Lengvári Tibor
Levélcím: 1212 Budapest, József A. u. 50.
Telefon: (30) 276-0242
e-mail: lengvari.tibor@freemail.hu
honlap: http://sarokko.hu
 
honlap: http://sarokko.hu/2017_Faluprogram

Faluprogram – jótékonysági túra 20
3
2017.06.10 Gy Nappal Éjjel

Csillebérc, KFKI Sporttelep - sárga kereszt, sárga sáv - Sorrento - sárga sáv - Felsőszállás - sárga kereszt, piros kereszt - Mária-völgy - piros kereszt, jelzetlen - Odvas-hegy - piros sáv - Piktortégla-üregek - piros sáv, sárga körséta, piros négyzet - Frank-hegy - piros körséta - Irhás-árok - piros körséta, piros kereszt - Ördög-orom - zöld háromszög - Széchenyi-hegy - zöld sáv - Normafa - zöld kereszt, sárga sáv, sárga kereszt - Csillebérc, KFKI Sporttelep

Rajt:Cél: Csillebérc, KFKI Sporttelep (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.)
Indítás: 14:00-19:00 óra Nevezési díj:  Táv (térképen): 20 km Szint (térképen): 795 m Szintidõ: nincs MTSZ pontszám: 45,9 MSTSZ pontszám: D27/6,5 TTT pontszám: 31,9

Oklevél Kitûzõ Ital saját pohárba Édesség Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Faluprogram – jótékonysági túra 10
3
2017.06.10 Gy Nappal

Csillebérc, KFKI Sporttelep - sárga kereszt, sárga sáv - Sorrento - sárga sáv - Felsőszállás - sárga kereszt, piros kereszt - Mária-völgy - piros kereszt, jelzetlen - Odvas-hegy - piros sáv - Piktortégla-üregek - piros sáv, piros kereszt - Csillebérc, KFKI Sporttelep

Rajt:Cél: Csillebérc, KFKI Sporttelep (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.)
Indítás: 14:00-21:00 óra Nevezési díj:  Táv (térképen): 10 km Szint (térképen): 367 m Szintidõ: nincs MTSZ pontszám: 25,3 MSTSZ pontszám: E13/4 TTT pontszám: 15,5

Oklevél Kitûzõ Ital saját pohárba Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

Mindkét távhoz:
A 2017.05.07-i vasárnapi Faluprogram túrát az eső „elvitte”, ezért megismételjük 2017.06.10-én szombaton, délutáni-esti túraként.

Ez a teljesítménytúra egy jótékonysági rendezvény, amely a „Faluprogram” elnevezésű összefogás céljának megvalósítására, az ERJ Egyesület munkájának megsegítésére szolgál. Nevezési díj nincs, a kihelyezett perselybe dobott pénzadományt az ERJ Egyesületnek ajánljuk fel.
A túra mindkét távja - egy rövid városi szakasz kivételével - jelzett turistaútvonalon halad, a rajtnál mindenkinek szöveges itinert és nyomtatott térképet adunk.
Kérjük, íróeszközt és poharat mindenki hozzon magával!
A rajt megközelítése: A Széll Kálmán (Moszkva) tértől a 21-es autóbusszal a végállomásig, a Csillebérc, KFKI megállóig kell utazni (1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 29-33.) Innen pár lépés a megállóval szemben a KFKI Sporttelepének bejárata.
Autóval érkezőknek: parkolás ingyenes a KFKI előtti nagy parkolóban. A Sporttelep előtti közvetlen kisebb parkolóba tilos a behajtás, és parkolás!
Kutyások figyelmébe: a Sporttelep területére TILOS bevinni kutyát! (a bejárattól, a zöld kaputól érvényes a tilalom; pórázon sem szabad bevinni!)

Szintidő nincs, de legkésőbb 24:00 órára mindenkinek be kell érnie a célba.
Mindenkit szeretettel várunk!
A túra Cimbora Kupa 2017. része.
Térkép: a Budai-hegység turistatérképe.






Válaszlevél Juhász Zolitól (ERJ Egyesület) megkeresésünkre és felajánlásunkra:

Sziasztok! Üdvözlet mindenkinek!

Juhász Zoli vagyok. Az Interneten, vagy a Facebookon Juhász Zoli - Shepherd néven vagyok ismert.

Mi kisgazdaságokat építünk vidéken a rászoruló családoknak. Jelenleg Borsod és Heves megyében tevékenykedik az egyesületünk. Egy-egy ilyen kisgazdaság egy udvarból, ólakból, kiskertből, valamint jelentős mennyiségű takarmányból, és állatállományból áll. A rendszer ezen túlmenően képzi is a gazdákat, hogy milyen módon lehet fenntartható, környezettudatos módon háztájit tartani, és a termelt termékeket miként kell, és lehet piacra vezetni. Mindezeken felül, jelentős karitatív munkát is kifejtünk, hiszen csak az idén húsz tonna szenet, több tonna ruhát, és egyéb adományt juttatunk ki a jelzett régiókba.

Mindezek mellett munkahelyeket építünk olyan területeken, településeken, ahol az elmúlt húsz évben csak a szegénység volt a lakosság osztályrésze. Igyekszünk a szűkös lehetőségekhez mérten a lehető leghatékonyabb rendszerben dolgozni, és törekszünk a maximális átláthatóságra.

Egyesületi munkánkról a www.facebook.com/01shepherd/videos oldalon található videófilmek segítségével nyerhetsz betekintést.

Amennyiben szeretnéd segíteni a munkánkat, akkor e teljesítménytúra keretében megteheted azzal az adománnyal, amit nevezési díj ellenértékeként a Rajtban kihelyezett perselybe dobsz. Az így összegyűjtött pénz a fent említett célok megvalósítására fordítódik, rád van bízva, mennyi támogatást nyújtasz.

Emellett bízunk abban, hogy nem csak adománnyal (faluprogram.com), hanem alkalmasint személyesen is megjelenve (természetesen van mód erre is) részesévé váltok ennek a nagyon nehéz, ugyanakkor nagyon sok örömöt adó missziónak. Köszönjük a lehetőséget, és az adományokat!

Szép időt, jó túrázást kívánva tisztelettel:
Juhász Zoli – Shepherd

 

Letöltések száma: 1078. Módosítva: 2017.05.08