Túrabeszámolók


túra éve: 2015
Budavári CsillagokTúra éve: 20152015.07.10 13:32:06
Ez a szervezés volt a legigénytelenebb, amivel valaha találkoztam, az alábbiak miatt:
-nem volt térkép (a szervezõ csak az internetre tett fel térképet a túra útvonaláról)
-nem volt útleírás (a kapott itiner csak a budai vár rövid történetét tartalmazta)a túráról egy szót sem. Amikor a térkép, és az útvonalleírás hiányát szóvá tettük, felháborodottan közölte, hogy õ feltette a térképet az internetre.
-nem volt egyetlen egy ellenörzõpont, vagy kód sem. Kizárólag rajt, és cél volt, egyazon helyen.
-nem volt semmilyen ellátás
-a kapott oklevélre sem név, sem dátum nincs írva, gondolom így egyszerûbb volt, és jó lesz jövõre is, ami megmaradt
-a célban az itinerre, és a Budapest Kupás füzetbe mindenkinek magának kellett pecséteni a derék szervezõ még ezt sem tette meg, csak kirakta a pecsétet.

Az egyetlen dolog amit a szerzevõ csinált, hogy beszedte az 500 Ft nevezési díjat, a pénzrõl persze semmilyen nyugtát, vagy elismervényt nem adott.

Véleményem szerint a kapott kitûzõ, oklevél, és itiner elõállítési költsége nem haladhatja meg az 50 Ft-ot, így minden indulón volt 450 Ft tiszta nyeresége, zsebbe. Ez az általam becsült kb. 500 indulóval számolva egész szép summa, a semmiért cserébe. Nem a zsíroskenyér, vagy a nevemre szóló oklevél hiányzik, de az ilyen nyilvánvaló lehúzást már felháborítónak tartom.

Jó lenne, ha a túraszervezõkkel szemben lenne valamilyen minimálisan elvárt szint, a TTT túranaptárba, és a Budapest Kupába való bekerüléshez.

A fentiektõl függetlenül a Budai Vár nagyon szép esti kivilágításban, mindenkinek csak ajánlani tudom, bármelyik nyári estére, egy kis sétára, de ehhez teljesen felesleges benevezni erre a túrára, mert semmilyen pluszt nem ad a "szervezés".
 
 
vissza az túrákhoz
<<== túranaptár