Túrabeszámolók


Sárga

HalcsiTúra éve: 20092009.05.02 09:15:58
Hali!

Az asszonynak más dolga volt és én is csak csütörtök 6 után szabadultam fel, hogy elmehessek a Sárga 40-re.
El kell mondjam az egyik legjobban szervezett túra. (Tele szponzorokkal reklámokkal (ezért viszonylag olcsó is))
Szóval köszönet a szervezõknek!
8 körül indultam. Az elsõ ellenörzõponthoz hamar eljutottam kicsit kevesebb mint 1 óra alatt. A másodiknál gondoltam meghúzom, mivel nincs benne szint és sikerült is de történt egy két izgalmas dolog.
Solymárhoz lefelé a kerítés mellett van egy veszélyesen kidõlt fa fõleg a futóknak, illetve az 190 magasaknak. Vagy levél vagy nagyon rossz szögben van de belefejeltem. :)
Csak annyit vettem észre, hogy jó tempóban megyek le a másik pillantban már a földön ülök. Körbe mindenütt vér, hátulról meg egy kérdés: jól van?
Kiderült nem én vérzek, hanem egy futó nagy hátizsákos kolléga, akit még így sem sikerült beérnem, pedig csak 5 perccel elõttem törte ott be a fejét. :)

Na mondom megvolt a mai izgalom is. És siettem tovább. Egy fiatal sráccal meneteltem egész Hûvösvölgyig. Kiderült ez volt az elsõ teljesítménytúrája.(14 éves)
Agyilag még felkészültem a Hárshegyi emelkedõre, de aztán kicsit elkapott a holtpont. A Csacsi rétre alig bírtam felmenni. Ott 3 percet ültem és csokikat ettem, meg vizet ittam, majd sikerült frissen elindulni. Sörbontóra hamar felértem, hozzáteszem a fél liter víz nagyon jól esett elõtte, hiszen már kezdtem beosztani a vizemet, de azzal a fél literrel is épp elég lett. :) A 24 ökrös hegy nagyon nehezen jött el, illetve a várt szintet 80-100 méter nem éreztem. Lehet el volt nyújtva, de azt a 3,5 km-et 5-nek éreztem és kvázi lapos terepnek :)

Volt kis lelkiismeretfurdalásom, hogy a fiatal srác nélkül indultam Hûvösvölgybõl. Kicsit fájt a lába, meg néha fáradtnak tûnt. Kicsit féltem feladta valahol, vagy vár.

De a célban találkoztam vele, hamarabb végzett. Örültem hogy sikerült neki.


Összeségében tetszett a túra. Jó helyen ment, kevés autó kevés ház sok erdõ. negatívum a sok bogár. :)

Mindenkinek jó túrát H.
Ja én 7 óra 20 perc alatt nyomtam le.