Túrabeszámolók


Bükki források

bandikaaTúra éve: 20052005.04.10 12:17:19
Bükki Források 30...

Korai kelés, halálpontos 6:00 talizás Lutakkal, aztán Vlaszijjal és cejassal. Autópályán ténylegsietés :) a rajtban, nanáhátkimás, a fõnököm jön szembe... :)))) Most éppen a "közvetlen" fõnököm, a Nagyfõnök nem kispályázik holmi 30ason, ha van Mátrabérc is :)
Sokan kispistáztak, de pl ómassa után a képeimen (52-67) láthatják, hogy mit hagytak ki... Bár persze a képek nem adhatják vissza a hely szellemét, de valamit mégis.
Az idõ nagyon jó, olyan igazi pulcsilefölvevõs túrázós volt, esõ sehol.
A szintidõ és a táv... Hát, bár a túra sportszakmailag lehet, hogy nem sokat és a "felkészítõ" táv miatt :PPP (jó vicctéma volt a túrán a sportszakma), de úgy még kevesebbet, ha a táv el van mérve. A helyiipari forrás pontnál a pontõrök is megerõsítették a gyanúnkat, de a célszemélyzat kicsit kötötte az ebet a karóhoz, hogy márpedig annyi az annyi. Nem vitatkoztunk, de a kitûzõt nyugodtan átvettük.

A források :), hát a rajtban azt az infót hallottuk, hogy a mozgalomban szereplõ források közül 10-11 érhetõ el az útvonalon, de mi csak 8-at látogattunk meg, volt olyan, amit valószínûleg csak 100 méterre kerültünk el... Meg sem néztük a térképet.
De hát így megvan az indok, hogy jövõre teljesítsük a Bükki Források 35 (40?) teljesítménytúrát!