KINIZSI SZÁZAS /40/25

Túrabeszámolók (113 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõKinizsi TE. Encián Szakosztály
Levélcím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.
 
RendezõKovalik András, Szabó Zoltán
Telefon: (30) 512-5044
e-mail: szabo@fsz.bme.hu
 
honlap: http://www.kinizsi.org
honlap: http://www.fsz.bme.hu/k100

Kinizsi Százas
27
2007.05.19 - 2007.05.20 Gy Nappal Éjjel Futó

Csillaghegy - Kevélyek - Hosszú-hegy - Pilis-nyereg - Kétágú-hegy - Dorog - Nagy-Gete - Hegyes-kő - Mogyorósbánya - Péliföldszentkereszt - Pusztamarót - Bánya-hegy - Koldusszállás - Tornyópuszta - Somlyóvári th. - Szárliget

Rajt: Bp., Csillaghegy az orvosi rendelő előtt a HÉV megállónál
Cél: Szárliget, Altalános Iskola
Gyalogos adatok Indítás: 6.45-8.00 óra Nevezési díj: 1200 Táv (terepen): 101,6 km Szint (terepen): 2775 m Szintidõ: 24 óra MTSZ pontszám: 208

Oklevél Jelvény Ital Meleg étel Meglepetés Szállás a rajtnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál

A túra kerékpárral nem teljesíthető!
Egészségügyi alkalmassági igazolás szükséges (háziorvosi vagy sportorvosi)! A nyílt rendezvényen bárki elindulhat, de a 100 km-es távon egészségi alkalmasság igazolása szükséges (a rendezvényre szóló háziorvosi igazolás, vagy egy évnél nem régebbi - bármely sportágra szóló - sportorvosi engedély). 18 évnél fiatalabbaktól csak a túrára szóló, a rajtban leadott igazolást fogadunk el!
Térkép: a Pilis és Visegrádi-hegység, és a Gerecse turistatérképe vagy Kéktúra atlasz.
Az útvonalon Bányahegyen teát, a szárligeti célban virslit és teát adunk a résztvevőknek.

Az Ultrafutók Magyarországi Szövetsége és a Kinizsi TE 'Encián' együttműködésével megrendezett a "Terep Százas" terepfutó verseny is a Kinizsi Százas útvonalán zajlik.
További információk az UMSZ honlapján!

A nevezési díj - a nyomtatott naptárban megjelenttől eltérően - 1200 Ft/fő.

Figyelem! A kísérõ kocsik miatt veszélybe került rendezvényünk engedélyezése, ezért kemény elhatározásra jutottunk: Kísérõ gépkocsiját a résztvevõ köteles regisztrálni nevezési lapja hátoldalán a forgalmi rendszám, szín és típus feltüntetésével! A regisztrációt elmulasztókat, valamint a koldusszállási és tornyópusztai erdészeti utakra behajtó gépkocsikhoz tartozókat a helyszínen vagy utólagosan kizárjuk.

Közérdekű információ: Az idei Kinizsitől kezdve a koldusszállási bekötőútra behajtani SZIGORÚAN TILOS!!! Az út le is lesz zárva, mindenki úgy tervezzen, hogy ide semmi esetre hajthat be depóskocsi!! Amúgy eddig is csak engedéllyel lehetett behajtani, egyedül 2002-ben volt ez betartva..

Két civil szervezet a tavalyi évhez hasonlóan ez évben is frissítő állomást állít fel Tokod, Pincevölgyben. Minden túrázót szeretettel várunk. A kínálat zsíros kenyér és ásványvíz.
Pánczél Mihály
polgármester

Kinizsi 40
20
2007.05.19 Gy Nappal

A Kinizsi Százas résztávja Csillaghegy és Dorog között.

Rajt: Bp., Csillaghegy az orvosi rendelő előtt a HÉV megállónál
Cél: Dorog, Molnár söröző (a Bécsi út - Csolnoki út sarkán)
Gyalogos adatok Indítás: 7.15-8.30 óra Nevezési díj: 400 Táv (térképen): 37,6 km Szint (térképen): 1080 m Szintidõ: 10 óra MTSZ pontszám: 78

Emléklap Kitûzõ Ital Szállás a rajtnál Ivóvíz a rajtnál

Kinizsi 25
20
2007.05.19 Gy Nappal

A Kinizsi Százas résztávja Csillaghegy és Pilis-nyereg között.

Rajt: Bp., Csillaghegy az orvosi rendelő előtt a HÉV megállónál
Cél: Pilis-nyereg
Gyalogos adatok Indítás: 7.15-8.30 óra Nevezési díj: 300 Táv (térképen): 27,22 km Szint (térképen): 1010 m Szintidõ: 7 óra MTSZ pontszám: 61

Emléklap Kitûzõ Szállás a rajtnál Ivóvíz a rajtnál

Minden távhoz:
A túrát csak gyalog lehet teljesíteni.
Teljesítménytúránk nem verseny, minden résztvevő, aki a távot a szintidőn belül teljesíti, egyformán jogosult a díjazásra.

Nevezés helye: Elõzetesen május 15-én a Platán étteremben, Budapest VII., Városligeti fasor 46-48, 14.00-19.00 között, vagy
a rajt előtt a helyszínen: május 19-én a Csillaghegyi Közösségi Házban, Budapest III., Mátyás király út 13-15, 6.30-tól.
Előnevezés csak a Százas mezőnyének lesz, 25/40-en csak a helyszínen.

Időrajt helye: 2006. május 27., Csillaghegy az orvosi rendelõ elõtt a HÉV megállónál.

Természetesen azoknak, akik elõnevezésen kapták az ellenõrzõ lapjukat, a túrájuk csak akkor érvényes, ha van megvan a rajtbélyegzõjük - míg a Közösségi Házban aznap reggel nevezõk, ha kikerülik az "idõrajtot", akkor úgy számítjuk, mintha a nevezések megkezdésekor, 6.30-kor indultak volna útnak, tehát van reményük a teljesítésre.
Aki sorbanállás nélkül akar indulni, annak azt javasoljuk, hogy vegye igénybe az elõzetes nevezés lehetõségét, és negyed nyolc után induljon - akkorra már elfogy az idõrajtból a sor.

Nevezési lap előzetesen kapható a Tengerszem-Sport üzletében (Bp. VII., Dohány u. 29.), és a Cartographia térképboltjában (Bp. VI., Bajcsy-Zsilinszky út 37.). Vidékiek - felbélyegzett válaszborítékkal - szakosztályunk címén (1068 Budapest, Városligeti fasor 44.) postán kérhetnek nevezési lapot.
A túrán mindenki saját felelősségére indul.
Szállást, csomagszállítást nem tudunk biztosítani.
Tekintettel arra, hogy a kutyákkal kapcsolatos állatvédelmi és természetvédelmi elvárásoknak nem tudunk eleget tenni, továbbá gazdáik részéről a vonatkozó jogszabályok betartását nem tudjuk garantálni, a kutyával történő indulást nem engedélyezzük..
Javasolt felszerelés: bejáratott bakancs, tartalék zokni, esőköpeny, kulacs víz, eü. csomag, elemlámpa, Pilis és Gerecse térkép.

 

Letöltések száma: 11880. Módosítva: 2007.05.09