Téli TüdőTisztító TúlélőTúra (5T) - Börzsöny (Hamahama, Előjelentkezés!)





Túrabeszámolók (30 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHamahama Természetjáró Egyesület
Levélcím: 1145 Budapest, Telepes u. 35/B III/2.
e-mail: info@hamahama.hu
honlap: http://www.hamahama.hu
 
RendezõFitos József
Telefon: 06-20-432-61-16
e-mail: fitosjozsef@hamahama.hu
 
honlap: http://www.hamahama.hu

Téli TüdőTisztító Túlélőtúra (5T) - Börzsöny, Előjelentkezés!
5
2011.12.28 Gy Nappal Éjjel  Téli

Extrém - Téli - Tájékozódási - Csapatverseny!
Az útvonal titkos, a túra folyamán folyamatosan rajzolódik ki, mely során nem a pontok gyűjtése a cél hanem az ellenőrző pontok viszonylag szűk időintervallumban való érintése. Amihez tájékozódási ismeret, hidegtűrő képesség és egy belevaló csapat szükséges!

Rajt:Cél: Nagybörzsöny, Általános Iskola
Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 3333 Táv (térképen): 10-40 km Szint (térképen): 1500 m Szintidõ: 12 óra

Oklevél Kitûzõ Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Meglepetés Csomagmegõrzés Szállás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetõség a rajtnál Mosdási lehetõség a célnál

A túra 8:00 órakor kezdődik, és 20:00 óráig tart. Ebben az időintervallumban kell a csapatoknak az ellenőrző pontok közül, valamint a fakultatív pontok közül a lehető legtöbbet érinteni. Fontos, hogy a pálya - időjárás viszonyok függvényében - nem biztos, hogy teljesíthető. Éppen ezért a stratégia alkotásánál a fő hangsúly a pontos tájékozódás mellett a csapat erőnlétének reális megítélése is egyben!
Nevezés: 3-4-5 fős csapatokkal! (Az extrém körülményekre való tekintettel NEM engedünk 2 fős csapatokat!)
Nevezés csak előzetesen(!) december 10-ig, 3333 Ft/fő. A nevezési díjból TTT, MSTSZ, MTSZ tagoknak és Magyar Turista kártyával 10% kedvezmény. A kedvezmények nem vonhatók össze. A helyszínen nevezőknek (nevezési díja: 3500 Ft és) nem tudjuk garantálni az emlékpólót, a kitűzőt, az oklevelet /ezeket később postázzuk/ és a vacsorát. A nevezési díj tartalmazza a szállást (hálózsák és polifoam szükséges!), szombat este meleg vacsorát, a vasárnap reggelit, csapatajándékot, pólót, oklevelet és kitűzőt. A csapatonként és egyénileg kötelező felszerelésről, az utazási információkról, a nevezésről, a szállásról, a játékszabályokról és a szervezésről a www.hamahama.huhonlapunkról informálódhatnak.
Térkép: csapatonként kötelező a Börzsöny turistatérképe (Cartographia).

 

Letöltések száma: 5663. Módosítva: 2011.11.24