Becsület útja 23 (Előnevezés!)

Túrabeszámolók (13 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
honlap: http://www.bakonyturistaja.eoldal.hu
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Becsület útja
2
2014.01.11 Gy Nappal  Téli

Esztergom - Vaskapu - Vörös kereszt - Barát-kút - Ráró kút - Sasfészek - Pilis-nyereg - Két-bükkfa-nyereg - Pilisszentléleki pálos kolostor romjai - Pilisszentlélek

Rajt: Esztergom, vasútállomás
Cél: Pilisszentlélek, autóbusz forduló
Indítás: 7:00-8:00 óra Nevezési díj: 800 Táv (térképen): 23,4 km Szint (térképen): 1041 m Szintidõ: cél zár 16:00 MTSZ pontszám: 59 MSTSZ pontszám: C33/7

Oklevél Kitûzõ

Vázlatos itiner.

Autóbusz közlekedés: Pilisszentlélek - Esztergom között: 12.33, 16.07 és 20.30
Aki autóval jön a túrára, és siet haza, annak javaslom, hogy Pilisszentléleken a cél közelében tegye le az autóját és a 6.50-kor induló autóbusszal jöjjön be Esztergomba a rajtba.

A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezni a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja@googlemail.com . Előnevezési határidő: január 10.
Nevezési díj előnevezés esetén: 600 Ft/fő. Nevezési díj a helyszínen: 800 Ft/fő.
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Írószer szükséges!
Nevezési díjból 100 Ft/fő kedvezmény: MSTSZ, TTT, BTHE, Börzsöny Akciócsoport tagoknak.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.
Térkép: a Pilis és Visegrádi-hegység turistatérképe.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

(Az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség természetvédelmi engedélye.)

 

Letöltések száma: 7346. Módosítva: 2014.05.20