Szent Margit nyomában (6km, Margitsziget, Előnevezés!)

Túrabeszámolók (5 db)vissza a listáhozJelmagyarázat

RendezõHit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub
honlap: http://www.bakonyturistaja.eoldal.hu
 
RendezõOrbán Imre
Levélcím: 8523 Egyházaskesző, Kossuth Lajos utca 7.
Telefon: (70) 9424-410
e-mail: bakonyturistaja@googlemail.com
 

Szent Margit nyomában (6km, Margitsziget, Előnevezés!)
1
2014.01.19 Gy Nappal  Téli

Palatinus - Rózsa-kert - Ferences kolostorrom - Margit-híd - Hajós Alfréd-sétány - Tenisz Stadion - Árpád-híd - Japán-kert - Szent Miklós templom - Domonkos kolostorrom - Palatinus

Rajt:Cél: Budapest, Margitsziget (Palatinus előtti autóbuszmegálló)
Indítás: 8:00-9:00 óra Nevezési díj: 800 Táv (térképen): 6 km Szint (térképen): 25 m Szintidõ: cél zár 12:00

Oklevél Kitûzõ

Itiner.
A túrán csak az előnevezéssel résztvevőknek tudjuk biztosítani a díjazást. Az aki előnevezés nélkül vesz részt a túrán, részére a díjazást egy későbbi túránkon adjuk át. Előnevezni a következő e-mail címen lehet: bakonyturistaja@googlemail.com . Előnevezési határidő: január 17.
Nevezési díj előnevezés esetén: 600 Ft/fő. Nevezési díj a helyszínen: 800 Ft/fő.
A túra nevezési díja magába foglalja az emléklap, kitűző, itiner és a szervezés díját. A teljesítménytúrán szolgáltatás, biztonsági ember nincs.
Írószer szükséges!
Nevezési díjból 100 Ft/fő kedvezmény: MSTSZ, TTT, BTHE, Börzsöny Akciócsoport tagoknak.
A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet kinyilvánítja, hogy a fogyatékkal élő túrázók, kísérőik, valamint a 14 év alatti túrázók rendezvényeinken térítésmentesen indulhatnak.
A túra a Budapest Kupa része.

A Hit Pajzsa Nemzeti Egylet által szervezett túrákon azért nincs szolgáltatás, mert nem kívánunk hozzájárulni a szolgáltatás „melléktermékével”, a szeméttel, a környezet szennyezéséhez. Minimalizálni kívánjuk az egylet és a teljesítő költségeit. Túráinkon vissza szeretnénk szoktatni a közönséget az „öngondoskodásra”. Egy teljesítménytúra értékét ne a szolgáltatások mennyisége határozza meg, hanem a táj és építészeti emlékek szépsége, a túra nehézsége és az újra élt élmény. A mi túráinkon a teljesítő mindezeket meg fogja kapni. A túráinkon mindenki a saját felelősségére vesz részt, az egylettől kártérítés nem igényelhető.

 

Letöltések száma: 5010. Módosítva: 2014.01.13