Túrabeszámolók


TRIUMPH

új túrabeszámoló rögzítése
Kiírások:2015 2016 2017
 Túra éve: 2024
DJ_RushBoyTúra éve: 20242024.01.29 17:54:22
megnéz DJ_RushBoy összes beszámolója

Triumph 15 km - 761 m szinttel - 2 óra 30 perc alatt


Vasárnap még elnéztem a Triumph 15 túrára, ahol a rajtban ismerősömmel Danó Tamással futottam össze. Együtt túráztunk végig, az időjárás szó szerint tavaszias volt. Mintha az előző nap után egy másik dimenzióba csöppentem volna. Gyalog terveztem végig, de vannak olyan lejtők, ahol egyszerűen nehezebben megy a gyaloglás mint a kocogás, így egy pici futi azért lett ebben is. A célban rengeteg finomság, kőkeményen kellett pótolni az elvesztegetett hétvégi kalóriákat..

 
 
 Túra éve: 2018
regulatTúra éve: 20182018.02.01 06:53:27
megnéz regulat összes beszámolója

Ismét csak Triumph 15.

Ez egy megbízható, kellemes körtúra, ahol az egyetlen ellenfél a figyelmetlenségem és a nagy arcom. Az idén végre sikerült, mind a kettőt otthon hagyni, és így egy kellemes hóban futkosás lett a dologból. Kezdő túrázóknak kiváló körtúra a rutinszerzéshez, az erősödéshez, nekem meg edzérnek volt tökéletes... Bővebben a blogban.

 
 
 Túra éve: 2017
regulatTúra éve: 20172017.02.02 06:19:22
megnéz regulat összes beszámolója

Az idén sem tomboltak a színek. Volt hó, köd, no meg jég. Az utóbbi ráadásul nem is ott, ahol számítottam rá. Mindenesetre ez egy megbízthatóan családi túra, jobbára könnyen követhető útvonallal, már ha az embert nem kapja el az örömfutás heve... Bővebben a blogban.

 
 
 Túra éve: 2016
regulatTúra éve: 20162016.01.28 07:26:26
megnéz regulat összes beszámolója

Persze tudom, hogy egy téli túrán sem a hó sem a köd nem meglepő, most mégis ezek hatottak leginkább, vagyis a színek hiánya.Ezen a hétvégén a fekete és a fehér dominált. Különben a Sarokkő hozta a megszokott minőséget. Ráadásul mostanra már kezdem megtanulni az útvonalaikban előforduló szakaszokat is. Így azért a meglepetésekről a természetnek kell gondoskodnia. Bővebben a blogban.

 
 
 Túra éve: 2015
olsenTúra éve: 20152015.01.27 07:58:16
megnéz olsen összes beszámolója

 szia emberek,a Triumphon jártunk..


A túra éjjeli bemelegítéssel alapozódott,szokás szerint..rossz szokás,helytelen beidegzõdés.A busz felé tartva közelrõl megnézem az aszfaltot,kevés bõrt helyezek rá,vérrel rögzítem,de sebaj,nem elõször esek pofára.Elkeseredésem a Szépjuhásznéig fokozódik,esik a hó,kávét,forralt bort és rajtpapírt vásárolok,ikonok érkeznek, a nõi egyed kék mackóalsóban,a huszár és az aranyjelvényes,nem idõzöm,Meneniusszal vágok neki,a leghosszabb távot lõjjük,esik a hó,egy futó elõttünk,és az elsõ pont,kód nélkül..a kód biciklin érkezik,fõszervezõ hozza,idegesen felírjuk és tova.Megvolt a János hegy,a biztonságra ügyelõ becsukta a kaput,nehogy befújja szél a havat.Hiába,ez Magyarország,nemcsak a devizásokra figyelünk.Havas séta,kettesben,harmadik arc követ,távolról.Elõttünk egy nyom,a futó kollega lehet.Kettedik pont,kóddal,rögzítjük papírra és irány a Tündér kõ,erre a téleleji jégkár felszámolás alatt,az út járható,futást nem javallunk.A szikla alatt váltunk,át a libegõ alatt,mûködik,utasok nélkül.Széher út,Szt Ferenc széttárt karokkal,friss pontõrrel,aki nápolyit,almát és pecsétet ad,tíz felé az idõ,csak egy futó elõttünk,jelentõs idõelõnnyel,nna,annyi baj legyen..lesz is,Ferenc halom,körbe és piros sávon,mint reggel,Hárshegy és ott a cél,már lézengõk az erdõben,és kitûzõ,meg gratula..hosszas agitálás után a korán van még mellett döntünk,hoppá,fizetünk és másik táv indul,a második leghosszabb.Teát löttyintünk,és gyerünkbe kapcsolunk,ugyanaz az út,de egyszercsak mégse..azért nem tévelygünk,ismert pontok mellett hasítunk kocogásilag,a hó nem esik,csak van..Makkosmárián fõszervezõ pecsétel és nápolyi,gyerünk vissza,hosszasabb a visszaút,a gyalogosforgalom érezhetõen nõ,dél van,akinek nincs ebédidõ,itt nyüzsög,általában szembõl,az életkor a nyuggertõl a kiskorúig skálázik,kevésbé látókat is kísér egy dicsérendõ csoport,megteszem..Áttépünk a síneken,kocogásilag sietünk,bár társam a tempót túlzottnak érzi,akár hat-hét kilométerperórával is szaggatunk,sok komoly nagylábú természetes túrázó itt még nem lihegne,mi megtesszük.És megint az étterem,második jelvény,a népek falnak,remek illatok,remek leves,remek kenyerek,kenésileg változatosak,nevezünk kupára,mér’ ne,és Icut felkapjuk,irány a busz,menni kell..


Remek túra,a téliek közül..remek ellátás,mint ettõl a társaságtól megszoktuk..ajánlható az elsõtúrásoknak bátran..vagy meghunyászkodva,de jó..