Túrabeszámolók


túra éve: 2013
Hősök vére / SZHKSE 56-os emlék- és teljesítménytúraTúra éve: 20132013.10.21 22:09:20

Sziasztok!


Ismét egy ötven km körüli táv. Minden tájegységben más és más. (ez rímel) Az SZKHSE ismét kitett magáért. Nem bonyolították túl a dolgokat sem az útvonal sem a rendezés terén. Nem görcsöltek rá semmire és ez így volt jó. Nemes egyszerûséggel - szerintem - kisujjból kirázták ezt a bulit. Az útvonal a Rám-szakadékkal és Dobogókõvel szenzációs. A Dömösi szendvicsezõs party, a Kõ-hegyi teás-leveses-palacsintás történet olyan jól ki van találva, hogy nem találok rá jelzõt. Már negyedik alkalommal voltam itt (háromszor teljesítettem is, mert legelõször elvétettem egy hibát és a Bölcsõ-hegyhez képest vagy 20 km-mel odébb vettem észre, hogy nem jó helyen vagyok), de még sokszor szeretnék visszatérni.


Végezetül szeretném kiemelni az egyik rendezõnek a nevét, aki minden évben teljes mellszélességel veti bele magát a túra szervezésébe és hozzáállásával, elszántságával a hozza "szentendrei" színvonalat . Õ nem más, mint Kobzos Csaba, akinek ezúton is köszönetettel tartozunk.


Baráti üdvözlettel: Tiger Zoltán (Szolnok)

 
 
Less Nándor emléktúra (Nomád terepfutás/No megállj csak!)Túra éve: 20132013.10.21 21:49:53

Sziasztok!


Én nem szeretek litániát írni egy-egy eseményrõl, túráról. Most sem teszem. Nem azért nem teszem, mert nem lenne mit írni, sõt, nagyon is lenne...De...IDE MINDENKINEK EL KELL JÖNNI, MERT EZ EGY BITANG JÓ TÚRA. Számtalan tájegységet bejártunk már, van km bõven a lábunkban, de a Bükk, az mindent visz. Ja, és a rendezésért (vonalkódos cucc a rajtban és a célban, kedves emberek, netén diákok a legtöbb ellenõrzõ ponton...stb) a megszerezhetõ legmagasabb osztályzatból a dicséretes ötösbõl simán hatost adok. KÖSZÖNJÜK!!!


Tisztelettel: Tiger Zoltán

 
 
Magyarországi ForrástúrákTúra éve: 20132013.09.30 20:53:18

Az idei év legjobb és legszebb rövidtávú túrája volt ez a 22 km-es táv. Három 10 év körüli gyerekkel és két nagyszülõvel vettünk részt. Egy helyen eltévedtünk ( a visszafelé úton a piros+-nál, de így is szintidõn belül értünk be. Jõvõre is itt leszünk!


 

 
 
Őszi MátraTúra éve: 20132013.09.30 20:49:01

Az idén voltam elõször az Õszi Mátrán. Az ítéletidõ ellenére is remek, jól szervezett túrán vettünk részt. Jõvõre hátha jobb idõ lesz, vagy nem, de akkor is ott leszünk.


Köszönjük: Tiger Zoltán

 
 
Erdőkövesd ChallengeTúra éve: 20132013.08.12 17:11:22

A hét végén egy színvonalas, jól megrendezett túrán vehettünk részt. A családias hangulat minden versenyzõt meglepett. Érkezéskor a Polgármester Asszony és a szervezõk közösen fogadták a vendégeket. A rajtban tea, zsíroskenyér, míg a célban finom paprikás krumpli várt ránk. Az ellenõrzõ pontokon víz és szõlõcukor volt az ellátmány. A terep közepesen nehéz, de jól kijelölt volt, eltévedni nem lehetett. A táv hossza pont egy laza kocogásra is lehetõséget adott, így egyfajta felkészülésnek is fel lehetett fogni egy következõ túrára, vagy futásra. A versenyzõkkel beszélgetve mindenki elismerõen szólt a rendezvényrõl. Látszott, hogy a szervezõk kitettek magukért és szívvel-lélekkel csinálták meg ezt a túrát. Gratulálok érte!


Jövõre remélem mind többen teszitek tiszteleteteket ezen a kiválló hangulatú rendezvényen.


Tiger Zoltán


 


 

 
  vissza az túrákhoz
<<== túranaptár